Ja men lite snygga är de ju


Ellos.se och skopunkten.
Skorna överst är snyggast. 12 cm. Blir 179 cm i dem. Inte alls lång. Nejnej.

Inga kassar


Söta cheyer på hemkunskapen. Dubbelhaka osv.
Fick inte med mig något hem idag. Hittade världens sötaste och stilrenaste klänning, men den fanns sålklart inte i min storlek. Jag hittade även ett par skiiiitsnygga skor på utförsäljning men inte heller dem kunde finnas i rätt storlek.. Ska dit på fredag igen med Fanny och hitta något. Vi svänger även förbi stinsen då innan vi beger oss till sateliten för att se på Jim som har spelning. Jappjapp. Allt för min del. Lite sur för klänningen och skorna, menmen...

FANNYYYYYYYY OCH NADJAAAAAAAAAAAA occcchh NIBR









Jesus loves me, oh yes he does

Godmorgon på er med. Lite sur är jag ju. Stressar till skolan när klockan är 36 för att komma till skolan några minuter innan vi börjar. Så visar det sig att jag börjar hel. Kul. Är hemma en vecka och glömmer bort när jag börjar på mornarna... När jag kom in i klassrummet var bara Felix här... Nu är det lite andra människor här också... Lite bättre känns det då. Nu är det bara fem minuter kvar tills jag börjar.

Dag 13 - En vanlig dag hemma hos mig

Oj... En vanlig dag hemma hos mig... Så sjukt tråkigt att läsa om! Ni läser ju om min vardag varje dag.. Nivet ju typ hur mitt liv ser ut... Gud så tråkigt! Nej, det kommer jag inte skriva om. Jag skriver om något annat... Hm... Kommer inte på något, men när jag gör det så skriver jag om det!

Juste, att bro på 30 dagar. Jag har ju inte skött det så bra, jag har typ 2 stycken på en dag för att jag glömmer hela tiden.. Så nu har jag bestämmt mig för att jag kan göra hur många jag vill på en dag. Ni ska få alla saker skrivna, men inte en per dag för det funkar ju aldrig ändå.. Okej?


Astronomi


Hon är ju bara väldigt snygg.
Har jobbat lite på ett arbete om astronomi. Det har gått skitbra, verkligen. Fast ne. Ska läsa de sista fem sista sidorna i min bok som jag inte orkade läsa innan. Imorron blir det sollentuna med Fanny för att spendera pengar på en klänning som jag ska ha på mig om exakt en vecka och förmodligen den ända gången. Och även på ett par klackar som jag ska lära mig gå i till om exakt en vecka. Låter fett feminim ellerhur? Som inte ens kan gå i klackar. Men så är det, jag tycker det är så förbaskat snyggt, men man blir så lång, så därför har jag alltid avstått från det.. Men nu ska det bli ändring på det!

Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig



x Jag har en bok med saker som jag vill göra innan jag dör. Låter fett dramatiskt.. Jag skulle vilja uppleva allt de saker som står i den tillsammans med två speciella personer varav en av dom jag inte vet vem det är ännu.

x Jag är skiträdd för fiskar! Det är en av mina största fobier.

x Jag älskar att träffa nya människor, men kan vara ganska blyg ibland faktiskt...

x Jag har blivit anklagad för att vara mobbare, fast det har jag aldrig varit

x Min mormor och morfar lever och min farmor och farfar lever, alla lever. Detta gör att jag är väldigt rädd att döden snart kanske närmar sig någon av dom.

x Jag hatar att vara ensam, får en obehaglig känsla...

x Jag har lite klastrofobi tror jag. Jag hatar att vara i stora folkmassor, får lite av panik då...

x Jag gillar inte att läsa, men förra sommaren läste jag 11 böcker..

x Jag älskar båtlivet, det är underbart att komma ut på sjön och bara glömma allt för en stund. Jag får en skön och behaglig känsla av att vara på sjön. Men samtisigt som jag älskar att vara på sjön, så är jag väldigt rädd för havet. Det kan vara så jättemaffigt, jag har varit med om ganska stora vågor själv och då var det inte lika kul..

x Jag ska segla världen runt någongång i mitt liv, eller iallafall ska jag segla till ett annat land över atlanten. Det är en av de saker jag vill göra innan jag dör.

Erik och Amir

Kommer ni ihåg denna låt? Ååh, jag lyssnade så sjukt mycket på denna! Sofie tog upp den här igår och fråga om vi kom ihåg den. Såklart jag kommer ihåg den! Kunde inte låta bli att lyssna på den igen!

Godmorgon tisdag


Godmorgon. Tisdag idag, slutar tidigt. Då är det hem och plugga och laga mat som gäller. Vad mer? Hoppas ni får en härlig dag. Själv ska jag gå om typ en halvtimme, men orkar inte gå upp. LAAAT.

Lyx vs Budget


LYX: NELLY.COM 1695 kr                                   BUDGET: BIKBOK 599 kr

Don't forget to remember me



Hakuna Matata


Godermorgon. Måndag idag och jag ska till skolan och jag är glad över det... Men det ska bli kul att träffa människor igen :D jajajaja det där har ni hör några dagar nu.. Nej nu måste jag börja skynda mig lite, ska hinna föna håret osv. PUSS

Hur lyckas man?

Mamma skurade trappan idag, så nu när jag skulle ner så var den jättehal. Såklart så halkar jag och slår i mitt lilllfinger så nu är det svullet... Sen har jag ont i min ena fot som slog i alla trappsteg. Vi har klinkergolv på undervåningen så lite ont i rumpan har jag också efter att ha dunsat ner den i det... Lyckat, och varför är jag inte förvånad?

Nawi


Har varit hemma i 5 dagar nu, inte träffat någon på 7 dagar, eller jo becca en snabbis. Nu vet jag att det är någon som har saknat mig lite iallafall! :D Imorgon ska jag till skolan, pigg och glad att få träffa människor igen. Har ingen musikal imorron, vilket betyder att jag börjar 10.10 istället för 08.00. Det skadar ju inte direkt, det betyder även att jag slutar 15.00 istället för 16.30. Skadar ju inte det heller. Just nu gör jag lite spanska för att snart bestämma kläder tills imorron så att jag slipper gå upp tidigare för att göra det, måste gå upp ganska tidigt ändå, ska tvätta håret och föna det och platta det osv. haha...

Dag 11 – Mina syskon

Jag har en syster och jag älskar henne. Hon är underbar och hon är en väldigt stor del av mitt liv. Hon är ett och ett halvt år yngre än mig, så vi är väldigt nära i ålder. Jag vet att syskon ofta kan vara jobbiga, det kan hon med, men jag kan inte hata henne. Jag insåg förra sommaren att man ska älska sina syskon, då jag höll på att förlora henne påriktigt och i 45 minuter trodde att hon var död. Jag tänker inte gå in på detaljer här på bloggen, men det var skitjobbigt. Då föll mitt liv praktiskt taget ihop. Jag gör sjukt mycket för min syster, men ibland kanske inte tillräckligt mycket... Hon är min bästa kompis och det är henne jag verkligen kan berätta allt för. Ibland är det hon som är min storasyster känns det som, när hon tar hand om mig och bryr sig om mig på ett sätt som ingen annan gör. Vi har en speciell relation och det är det många som säger till oss. Vi har otroligt många minnen och dom går inte att sudda ut. Jag älskar min syster mer än allt annat på jorden, och är det någon jag just nu skulle vilja dö hos, så är det hos henne, för då skulle det sista jag såg vara henne. Henns vackra ansikte. Det sista jag skulle känna skulle vara hennes närhet. Det sista jag skulle säga till henne var "jag älskar dig". Bättre död skulle man inte kunna få. Rätt konstigt och läskigt att tänka på döden nu, men så mycket betyder hon för mig. Jag älskar dig Nathalie Brundell.














Och dessa är bara ett urval av bilder. Men alla har sitt minne.

Dag 10 – Bloggfavoriter

Jag läser ganska många bloggar, men har tröttnat lite på att läsa bloggar just nu, kollar mest på bilderna. Men mest är det kompisars bloggar jag läser men även några andra. Jag läser inte dom stora bloggarna så jätteofta som typ kenza och kissie osv. En blogg jag läser är såklart min älskade kusin Isabelles blogg, hon skriver om sin vardag. Sen läser jag även min systers blogg, Lovisas blogg och Sofies blogg. De skriver om sin vardag de med. Av de lite större läser jag Kandylandys blogg, hon lägger ut mycket bilder och korta inlägg. Nu fick de lite länkar, men det var dom värda!

Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi

Ja... Vad ska jag säga? Jag tror att det finns ett högre väsen. Jag tror inte på att det var Gud som skapade vår planet och jag tror inte på att Jesus gick på vatten osv. Men jag tror på att det finns en mening med allt som händer. Jag funderar ganska ofta på sådanthär, men jag kommer aldrig riktigt fram till vad jag själv tror..

I Vinter


Skitkassa bilder jag vet, bättre kanske kommer.
Hollister 1300 riksdaler. Nu är du min.

Täby centrum

Sitter och letar efter väggord till mitt rum. Vi ska beställa hem något sådant. Hihih, snart är mitt rum helt klart! Ska bara få hem väggord, köpa ny tv, köpa lite ramar och nålar. Jag har precis städat rummet, så nu är det jättefiint. Senare idag drar jag och mammsen till täby centrum. Jag ska köpa jacka, ramar, nålar och lite annat. Mys!

Dessa skulle ju inte sitta fel i köket.

dag 08 - favoritsaker

Oj, favoritsaker..
x Måste nog säga att det är mina älskade nagellack! Jag samlar på nagellack och har tillsammans med min syrra ca 56 st tror jag. Själv har jag ca 28 st, det var ett tag sedan jag räknade alla... Jag älskar nagellack för att dom är så fina! Låter fett konstigt, men jag farshineras (staving?) på något sätt av dom. När man ser på en flaska (?) så är det liksom en glad färg! Hahah, jag kan inte riktigt beskriva, men nagellack iallafall!
x Sen älskar jag även min mobil, eller nej, jag hatar den för den suger. Men skulle inte klara mig utan den, jag skickar fleeera sms varje dag och det är typ mitt sätt att hålla kontakt med folk. Jag gillar inte riktigt att prata i telefon. Eller jo jag älskar att prata i telefon, för jag älskar att prata, men smsa är ändå lite bättre.
x Min dator älskar jag också, trots att den börjar bli sämre. Jag tror nog att jag gillar min dator lite förmycket om jag ska vara ärlig.. Ibland är det skönt att komma från den och bara göra annat.

Gamla bilder på naglar med nagellack. Ni kan få en bild med alla mina nagellack någon annan gång.

Första advent

Hihih, jag är den ända som är vaken här hemma, så jag ska gå ner och göra lite frukost åt familjen med pepparkakor osv. Sen ska jag väcka alla och överraska dem! Så mycket älskar jag min familj!

Hektisk dag


Jag har verkligen gjort mycket idag för att ha varit hemma i fem dagar och inte gjort någonting..
x Tagit passfoto + id-foto
x Varit på gymnasiemässa fleera timmar
x Stannat på k-rauta (?) och köpt lampa till mitt rum
x Satt upp lampan och även rullgardiner till mina två fönster
Jag fick förstås lite hjälp med de två sista punkterna - Är ju inte så teknisk om man säger så...

Dåligt bloggat idag



Bjuder på mig själv på sista bilden.. Har inte kommit sådär skitalångt, eftersom jag började för typ fem minuter sen.
Inte ett ända inlägg tror jag? Men jag har var hemma idag med och det är väl inte så mycket att läsa om. Har börjat sticka en halsduk åt systern min. Gud vad snäll jag är. När den är klar kommer den vara röd ochribbsitckad, om någon skulle undra. Nu är jag typ fullt frisk! Härligt :D Imorgon blir det gymnasiemässa eftersom jag missade den igår, sen ska jag även ta passfoto och id-foto. Just nu sitter jag i soffan med pepparkakor och stickar om någon skulle undra över det med. Jajjaja. Ha en trevlig fredag så hörs vi någongång, kanske ikväll, men tror inte det! PUSS.

Dag 07 – Vänner

Jag har massa vänner och de betyder väldigt mycket för mig! Jag har precis som många andra, vissa vänner som betyder mer än andra, vissa som man litar på mer än andra. Min syster är min allra bästa vän, hon och jag har levt livet tillsammans och det ska vi fortsätta med ända tills dödsbädden. Jag har varit med henne ända sedan hon föddes år 1998. Två år tidigare föddes jag. Isabelle, min älskade kusin är också en av mina bästaste vänner. Hon är ett år äldre än mig och har därför varit med mig hela mitt liv. Hon är underbar och jag försöker träffa henne så ofta som jag bara kan. Tyvärr tar skolan upp ganska mycket av min tid... Rebecca, Fanny, Sara, Sofie och Lovisa har varit mina andra bästa vänner i mitt liv. De har gått i samma klass som mig hela tiden, nu har dock Sara bytt skola. Dessa betyder mycket för mig och det är de som får mig att le många av mina léenden. Tom är en av mina bästa killkompisar. Han bor i Örebro, vilket gör att vi inte träffas så ofta.. Men vi snackar nästan varje dag och han vet mycket om mig som inte alls många vet. Sen har jag massa andra som betyder asaskitajättemycket för mig! Jag älskar alla mina vänner och jag vet att många av dem faktiskt skulle göra allt för mig, precis som jag skulle för dem! Man kan inte få bättre vänner!
Men jag har enklare att lita på killar än på tjejer. Trots att jag har fler tjejer som är mina bästa kompisar, så är det många killar som jag brukar snacka med om saker som är jobbiga..


Jag och syster, forever.


Jag och Isabelle, tighta redan då <3


Bild tagen av Sofie. Jag och underbara cheyer.


Bild tagen av Lovisa. Pizza Hut med samma cheys.


Har tyvärr inga bilder med tom, eller inga som är okej
att visa.. Så tar en gammal prodilbild som han har.


Kusin, Kusin, Syster och Jag.

Kjolen som fladdrar i vinden

Ingen bra uppdatering av mig idag, jag vet. Men jag har vilat och skrivit på min novell, som jag äntligen är klar med. Hatar att skriva noveller, dom ska vara så korta...

Ännu en dag i ensamheten

Hemma idag med. Igår kunde jag inte sova.. Jag hostade som fan osv. Har vaknat flera gånger inatt och mått skit. Känns som om jag är tillbaka i ruta ett.. Öronen värker, munnen värker, näsan värker - Allt värker..

Snackade nyss med lollo


Lollo är i Florida den jäveln. Inte alls avundsjuk, det är bara sommar och typ 30 grader varmt..

Systern tvingade in mig i bastun, så nu är jag lite fräschare. Nytvättat hår osv. Ska läsa lite i min bok innan jag ska roa mig lite med en film. Kanske kommer till skolan imorgon och då måste jag ha läst mina sidor, eftersom jag har boksamtal.

facebook - gilla denna status så skriver jag om dig i min blogg

André Fjelkman - Världens bästa konfaledare ever! Hihih. Tack för tre av de bästa veckorna i mitt liv! Fett cool kille som verkligen vet vem han är. Han utstrålar fett mycket kärlek och vänskap. Man kan inte inte gilla André :D

Emelie Hahne - Fett tuff chey som vet vad hon vill. Hon är fett schysst och rolig och sjunger fett bra! Ett skratt med Emelie och hela dagen är räddad ;D Härligt!

Magdalena Neteborn
- Jag har bara träffat dig ett fåtal gånger, men du äger! Hihih, du är fett underbar! Du är glad och äkta. Du sjunger asbra och det är så tufft att du faktiskt vågar visa det! Saknar dig och längtar verkligen till vecka 8, om jag kan då! :D

Isak Ader - Dig har jag också bara träffat ett fåtal gånger, men du är fett rolig! Du är fett söt och jag gillar din träslev ;) (hahah)

Fanny Tallqvist - Fett underbar tjej! Sjukt rolig med världens bästa lokalsinne, eller..? Haha, remeber när vi virrade runt i kalberg med mördaren uppe på muren osv? :D Underbart !

Fanny Ejneborn
- hihi, min första kompis på skolan där jag går nu. Låter fett mobbat. Men kommer ihåg när jag var 5 och skulle fylla 6 år. Jag såg hur alla i min framtida klass sprang runt och lekte, men jag kände ingen, jag var helt själv. Så kom en lärare fram med lilla dig. Det är sjukt kul att vi fortfarande är så bra vänner! Älskar dig min lilla tjockis ! :D

Nadja Widen - NAWIII. Vad ska jag säga? Du är underbar! Hihih dina babykinder :D Du är en crazy tjej som verkligen vill ALLA väl! Du är bäst!

Seyma Yigit - Känner dig inte sådär suuuperbra. Men du verkar vara fett härlig! Har hört om många skratt med dig, synd att inte jag har fått uppleva så många av dom själv..

Isabelle Fors Edman - Isabelle, vad ska jag säga? Du är underbar! Så många minnen jag har med dig. Du är världens bästa kusinvitamin! Haha, badkaret ! Tror nog bannemig att det är det bästa minnet ever! Hahah, hur fan lyckas du !? Sen har vi alla gånger vi har halkat, hahah. Sen har vi massa mer! Alla gånger vi har trillat på bussen... haha omöjligt att komma ihåg allt och att ta upp det här, skulle ta evigheter :D

Linn Nelefelt - Du är en snäll och rolig tjej som är väldigt intresserad av kläder och skönhet. Du är en bra tjej som många gillar, you go girl!

Nathalie Kalldal - Känner dig inte så bra, men du verkar vara en avslappnad person som vet vad du vill och är trygg i dig själv. Du verkar vara väldigt rolig och glad hela tiden!

Peter Axelsson - Peter! Vad ska jag säga? Du är underbar och jag saknar dig fett mycket! Musikalen är inte samma sak längre, för du är inte med. Jag hann aldrig säga hejdå till dig på avslutningen :o Hoppas att vi träffas snart, du får komma och hälsa på. Kom på premiären av musikalen också! :D

Tom Söderek - Du är en av mina bästa vänner, älskar dig. Finns inte så mycket mer att säga, saknar dig och hoppas att vi ses snart!

Isabelle Munier - Du är en fett härlig tjej som är asglad! Du var med och gjorde tre av mina bästa veckor i mitt liv. Saknar dig!

Mouchepiercing



Riktigt sugen på en mouchepiercing på högra sidan.

Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Missade igår med.. Dåligt av mig.

Om detta var min sista dag och jag skulle veta om det, skulle jag göra ganska många saker...
x Jag skulle vara med dom jag älskar, för att dö lycklig
x Jag skulle berätta för alla som betyder något för mig, hur mycket dom faktiskt gör det
x Jag skulle kyssa den pojke som jag gillar, oavsett om han gillar mig eller inte
x Jag skulle uppfylla de som verkligen betyder allt för mig allra största drömmar, vad har jag att förlora, jag ska ju ändå dö?
x Jag skulle se till att jag gjorde allt det som står i min bok att jag vill göra innan jag dör - ja jag har en sådan, men den har jag inte visat någon...
x Men mest av allt, skulle jag vilja att någon annan gjorde det åt mig - den pojken som jag älskar.
x Jag skulle prata med en speciell person, som typ halvt förstörde mitt liv för några år sedan. Jag skulle berätta för den hur jag känner. Hur jag kände när den skrev om mig på sin blogg. Hur jag kände när den hotade mig. Hur jag kände när den sa saker om mig som inte var sant. Jag skulle berätta exakt allt. Jag skulle inte göra det för att få höra ett förlåt, utan bara för att den skulle förstå hur mycket den faktiskt förstörde mig, men även för att den skulle förstå, hur stark jag blev av allt.
x Jag skulle hålla min syster i handen när jag väl dog.

Så jäääävla bra !


Stencool!

En helt ny värld


I brist på andra bilder..
Med sprängande huvudvärk kollar jag runt lite på gymnasium och förbereder mig för gymnasiemässan. Känner mig lite duktig faktiskt.

Att vara sjuk är att testa sina förmågor om hur länge man kan vara själv

Fråga mig inte om rubriken, tyckte det lät lite smart..
Hemma idag med. Uppe så förbaskat tidigt för att jag inte kan sova. Pain överallt. Fuck. Menmen. Hoppas på att jag blir frisk tills imorgon. Iallafall tills på fredag, då är det gymnasiemässa. Jajaj. Hör av mig snart igen. Det är det bra med att vara sjuk, många inlägg på bloggen, eftersom man inte har något annat för sig.


Kroppen värker

Ska gå och lägga mig. Hoppas att all pain kan försvinna. Tror inte jag kommer kunna sova. Har för ont. Gör ont bara jag rör fingrarna.. Menmen. Ni ska inte få höra mer. Inte kul att höra på massa tjat och plågor.

Underbart


Jag är ju somsagt sjuk

FAVORIT:
Film:
Många
Låt:
massa
Mat: Oxfilé eller pankakor
Dryck: Mjölk och julmust
Färg:
Vit, Svart, militärgrön
Tv-serie:
Gossip Gril
Stad: Uppsala
Land:
Ingen aning
Ämne i skolan:
Musik och spanska

SENASTE:
Personen du tänkte på: Typ ingen ;o
Gången du spydde: Har typ varit magsjuk två gånger i mitt liv, längesen var det!
Gången du grät: Hmm, söndags skulle jag tro
Pizzan du åt: Bra fråga ! Herregud, kommer inte ihåg, måste äta pizza snart !
Gången du var i Göteborg: Förra sommaren, haha
Gången du var i Stockholm: Bor typ i Stockholm, men i Stockholms stad - förra helgen, tror jag :)
Gången du duschade: Igår, duschar varje dag, men sjuk så orkar inte.
Gången du sov: Natten som var
Personen som såg dig gråta: Hm... Syster tror jag

THIS OR THAT:
Svart eller vitt: Svart
Hund eller katt: Hund
Ut och festa eller hemma och mysa: Beror på humöret
Tvspel eller datorspel: datorspel
Ragga eller bli uppraggad: Uppraggad ;)
Big Brother eller Paradise Hotel: Inget av dom
Har du svart hår eller blondt: Blont
Har du blåa ögon eller bruna: Blå
Choklad eller lakrits: Beror på
Göteborg eller Stockholm: Stockholm tror jag..
Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt
Coca cola eller fanta: Fanta
Pizza eller kebab: Pizza
Randigt eller prickigt: Prickigt
Älska eller älskas: Båda !
Leva eller dö: leva

ANTAL:
Personer du älskar:
Måånga
Personer du hatar: Haha, några stycken ;)
Glassar du ätit på en dag: ingen aning ;o
Gånger du haft minnesluckor: Ingen aning?
Gånger du varit hög: Aldrig
Personer du saknar just nu: Massa! Uppsalamänniskorna, husarömänniskorna, klasskompisarna ! ALLA, vill inte vara själv :(

VEM:
Träffade du senast:
Mamma
Sjöng du senast för: Mig själv
Hade du senast en msn-konversation med: Använder inte msn längre.
Spelade du tvspel med senast: Simon, Rasmus och Isabelle, jag ägde :D
Vill du kasta en sten i huvudet på: Haha, bra fråga ;)
Förtjänar att dö: Ingen!
Är söt: Hihih :3


VAD:
Gör dig glad: Vänner och familj
Vill du helst göra nu: Träffa människor och bli frisk !
Önskar du att du slapp göra: Vara sjuk ...
Vill du ha nu: Massa pengar och en speciell person.. :$
Önskar du dig i födelsedagspresent: Det är fett lång tid kvar, men massa saker !
Längtar du till: Massa saker !
Tycker du om dina betyg: Vet inte..
Ångrar du i ditt liv: Några saker...
Är det bästa som hänt dig: Att min syster lever!
Hur mycket är klockan: 12.51


varför jag hatar att vara sjuk.


x Jag orkar inte göra ett skit
x Jag får inte träffa människor, vilket betyder att jag inte får snacka
x Jag vet inte vad jag ska göra, för jag tröttnar på allt ganska fort
x Jag har så ont överallt så att jag inte kan sova
x Jag är trött, men kan inte vila
x Eftersom att alla är i skolan, så är ingen inne på fb, så har ingen att snacka med
x Jag är verkligen forever alone


Rubrik


Säger godmorgon med denna bild. Hemma idag. Kanske ska ner och försöka trycka i mig lite frukost, om jag orkar ta mig upp ur sängen förstås.

Klänningar





Fler klänningar. Letar vidare. Måste ha en till december, den 5:e tror jag det är.
Vad tycker ni om dessa?

Militärgrön x 2

Dags att införskaffa sig en vinterjacka snart. Iår vill jag ha en militärgrön jacka med lurv i luvan. Här är två stycken riktiga snyggingar. Kan inte bestämma vilken som är snyggast. Vad tycker ni?


Hollister 1300 :-


G-star 1259 :- - rea

Senaste timmarna, om någon skulle bry sig

De senaste timmarna har jag:
x Sovit
x Läst
x Äntligen börjat skriva på min novell som ska vara klar på torsdag
x Insett att jag inte kommer kunna gå till skolan imorgon
x Druckit flera glas mjölk, älska mjölk

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek. Vad finns det att säga? Jag riktar in mig på kärlek till partner. Jag har inte upplevt riktig än, men det kommer. Kärlek är något underbart när det väl kommer till dig.

M0S7XF on Make A Gif, Animated Gifs

Hemma

Hemma. Orkade inte hela dagen. Tyvärr. Har bäddat ner mig i sängen och ska försöka läsa lite i boken. Hör av mig senare.

Bloppisen!

Glöm inte bloppisen! Det är 25 plagg kvar av 43 ;) Klicka HÄR för att komma till den!

Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

Jag missade denna igår, så gör den nu istället.
Oxfilé med typ potatisgratäng. Eller vofflor/pankakor. Nejmen jag tycker det är jättekul att laga mat. Jag lagar ju middag en gång i veckan. Jag lagar alla möjliga sortes rätter. Imorgon ska jag laga nudelwok, som jag för den mesta delen gör själv. Men mat är mat, mat är gott. Inte all mat, men det mesta.

Godermorgon solstrålar


Nadja, jag, Lovisa och Rebecca
Själv vet jag inte om jag är en solstråle idag. Jag kan knappt andas och hostar.. Men jag ska till skolan. Jag ska se om jag klarar av hela dagen. Men det hoppas jag.

BLOPPIS !

x Först till kvarn är det som gäller.
x Det är priset som jag har skrivit som gäller.
x Om du är intresserad av något så skicka meddelande till mig på facebook.


TRÖJOR



Michael Jackson t-shirt.
Använd ca 3 gånger
Storlek L
Pris: 20 kr


Simosntröja.
Använd men i bra skick.
Storlek L
Pris: 15 kr
SÅLD!


"You have to kiss many frogs to find a prince"
Använd, men i bra skick.
Storlek M
Pris: 20 kr


Rosa linne med detalj i sidan. Färgen syns dåligt på denna bild, men den är klarrosa, inte rödrosa. Funkar som både träningslinne och vanligt linne.
Använd fåtal gånger.
Storlek står inte, men skulle tro S
Pris: 30 kr


Hudfärgad tröja.
Använd men fortfarande i bra skick.
Storlek S
Pris: 20 kr
SÅLD!


Stor svart tröja.
Använd men fortfarande i bra skick.
Storlek XS, men skulle snarare säga L (haha..)
Pris: 15 kr


Den berömda bseballtröjan, men i en mycket tuffare färg !
Använd fåtal gånger.
Storlek S
Pris: 30 kr
SÅLD!


Lila stor tjocktröja.
Använd men i bra skick.
Storlek L
Pris: 20 kr
SÅLD!


Stor och mysig tjocktröja i en snygg och unik färg.
Använd men i väldigt bra skick.
Storlek XL, men det gör den extra mysig, passar bra till strumpbyxor
Pris: 40 kr
SÅLD!


Tröja till midjan.
Jag har aldrig använt den, men den är second hand, så använd tidigare, men i väldigt bra skick.
Storlek 158/164
Pris: 40 kr


Den berömda adidaströjan.
Använd, men i bra skick !
Storlek 40, men är som en 36:a ungefär
Pris: 70 kr


Marinblå ankartröja.
Använd 1 gång.
Storlek S
Pris: 40 kr
SÅLD!


Midjelång kofta. Kommer inte på namnet...
Använd fåtal gånger.
Storlek står inte, men skulle gissa på en 34/36
Pris: 30 kr


Hudfärgat spetslinne.
Använt en gång.
Storlek XS
Pris: 30 kr
SÅLD!


Söt blus.
Använd 2 gånger.
Storlek S
Pris: 40 kr
SÅLD!


Transparent skjorta i bronzfärg. Snygg på festen och till vardagen !
Använd två gånger.
Storlek 44 (haha)
Pris: 50 kr


Brunt tublinne.
Använd fåtal gånger.
Storlek S
Pris: 20 kr
SÅLD!


"I Love Paris" munktröja.
Använd men i bra skick.
Storlek S
Pris: 30 kr


Linne i en tuff färg.
Använd fåtal gånger.
Storlek S
Pris: 20 kr


Rosa t-shirt. Lite transparent. Detalj: Liten ficka på vänstra bröstet, sysn dock inte på bilden
Använd men i bra skick.
Storlek
SÅLD!


Sött volanglinne i en tuff färg.
Använd men i bra skick.
Storlek S
Pris: 20 kr
SÅLD!


Rosa linne med svart tryck. Funkar bra både till vardag och träning.
Använd men i bra skick.
Storlek XS
Pris: 20 kr
SÅLD!


Svart ballongklänning.
Använd en gång.
Storlek XS
Pris: 20 kr


Söt blommig blus.
Använd men i bra skick.
Storlek XS
Pris: 20 kr
SÅLD!


Spetsbody.
Köpt second hand, men själv har jag bara använt den 2 gånger.
Storlek S
Pris 30 kr
SÅLD!


"Walk with me, talk to me, follow your heart"
Använd men i bra skick.
Storlek S
Pris: 30 kr
SÅLD!


KLÄNNINGAR/KJOLAR


Klänning med nackband deckorerat med snygga pärlor.
Aldrig använd.
Storlek står inte, men fungerar på alla beroende på lång eller kort modell.
Pris: 40 kr


Byxdress i mjukt jeansmatreal. Skön att ha på sommaren och bara dra över bikinin.
Använd en gång.
Storleken är konstig, den är köpt i Spanien. Men som en XS/S
Pris: 40 kr


Svart tubkjol/klänning.
Använd men i bra skick.
Storlek S
Pris: 30 kr


Jeanskjol.
Aldrig använd.
W 27
Pris: 40 kr


JACKOR


Marinblå jacka med knappar och dragkedja som detaljer.
Köpt second hand, men själv har jag använt den ca 2 gånger.
Storlek 38
Pris: 40 kr



Detaljrik, vit skinnjacka.
Använd en gång.
Storlek 42, men snarare 38
Pris: 150, den kostade 500 från början, därav det dyrare priset.


BYXOR


Boyfriendjeans med slitna detaljer.
Använda fåtal gånger.
Storlek 38
Pris: 40 kr
SÅLDA!


Jeans. De är i jätteskönt tyg.
Använda, men i bra skick.
Storlek S
Pris: 40 kr


Chinos.
Använda fåtal gånger.
Storlek S
Pris: 40 kr


Lackleggins.
Använda ca två gånger.
Storlek M
Pris: 40 kr


Spetsleggins.
Aldrig använda.
Storlek M
Pris: 20 kr
SÅLDA!


ACCESSOARER


Vita pilotglasögon.
Använda fåtal gånger.
Pris: 20 kr
SÅLDA!


Rosa solglasögon.
Använda en gång.
Pris: 10 kr


Tuffa piloter med spegel i. Du får även med fodral till dessa.
Använda fåtal gånger
Pris: 20 kr


Tufft armband.
Använd en gång.
Pris: 20 kr


TRÄNINGSKLÄDER


Svart träningslinne med grågröna ringar på. Från märket SOC, riktigt bra!
Använd fåtal gånger.
Storlek: 34
Pris: 30 kr


Träningsbyxor från SOC.
Använda fåtal gånger.
Storlek 36
Pris: 30 kr

Det är lite kläder som jag inte har med. Men det kommer senare. Då kommer det även skor, eftersom jag inte har fotat dom än !

Godmorgon


Godmorgon. Hoppas ni mår bättre än mig. Vaknade sjukt tidigt idag... Jag tror att min kära syster har smittat mig. I torsdags var det 17 st i hennes klass som sjukanmälde sig, sen gick 5 st hem. I fredags var de bara fyra stycken av 29 i det klassrummet. Min syster var en av de sjuka. Det går något äckligt virus typ. Nu har jag förmodligen fått det, för vaknade av ont i halsen och kan knappt andas typ osv. Mysigt värre. Så idag blir det bara att vila. Ska lägga ut en bloppis också. Det ända bra med att vara sjuk är att man faktiskt har tid för såna grejer.

Tidigt godnatt


Säger ett tidigt godnatt med denna söta bild.
Har ont i tungan efter att ha bitit mig i den två gånger idag... Halsen bränner också, inte bra. Imorgon blir det bloppis. Orkade inte ikväll. Nu blir det film.

Dag 03 – Mina föräldrar

Ja, vad ska jag säga? Jag har en mamma och en pappa. Jag vill inte beskriva dom här i bloggen, för jag vet att dom inte vill det. Men dom är underbara. Dom finns alltid där för mig och kommer alltid att göra det. Dom gör så sjukt mycket för mig och jag uppskattar verkligen det. Jag har tur som inte har skilda föräldrar. Det är många som har det, men mina håller ihop. Jag vet att det är töntigt att säga, men jag vet att de kommer att hålla ihop föralltid. Ibland vet man det. Jag och min syster betyder ALLT för dom. Dom sätter verkligen oss före allt annat. De skulle verkligen göra allt för oss, verkligen allt. Vi har en speciell relation till varandra, vi är en speciell familj. Alla har typ samma intresse. Jag älskar dom och kommer alltid att göra det. Det är något jag vet att jag kan säga och verkligen mena.

Fotar förfullt

Tror jag är uppe i 30 klädesplagg nu.. Och jag är inte klar än... Haha, mycket kläder åt folket ! :D

Bloppis ikväll !


Ska fota alla bloppiskläder nu och ha en bloppis ikväll. Bra va? :) haha, har ju snackat om den ett tag nu.. Får se hur mycket jag blir av med, men hoppas på det mesta. Tror att bloppisen kommer bestå av många olika delar - tröjor, byxor, skor osv. Låter det bra? :)


3 från H&M


Mpste inflrskaffa mig en klänning. Här är 3 från H&M, den rosa ska dock vara svart. Vilken tycker ni är snyggast?

The boys who..

OaoBPj on Make A Gif, Animated Gifs

Dag 02 – Min första kärlek

Jag har bara varit kär två gånger i mitt liv och en av dom gångerna är just nu. Jag har smågillat vääldigt många, men inte varit riktigt kär. Min första kärlek hade jag förra året. Jag vet inte riktigt om jag ska beskriva honom..? Han är väldigt snäll och nu är han en väldigt bra kompis, skönt det iallafall. Han är en av de få killar som jag faktiskt kan prata med allt om. Han är rolig och ja. Söt är han. Vi var även "ihop" som man var på den tiden - tvåan till trean - i nästan ett år, eller ett halvår, haha ingen aning.
Dålig bild, men detta fick jag av honom en jul, det är ett julkort. Väldigt söt !

Det är Robin Hood jag vill ha !


Säger godmorgon med denna bild, ska ta mig en kopp te och sedan fixa mig. Idag är det Braking Dawn som gäller med Lollo, Fanny och Nadja. Efter det vet jag inte. Nice dag ändå.

Tänd ett ljus och låt det brinna.


Ska tända lite ljus och klinka lite på gitarren.
Vi har hittat tillbaka till varandra, jag och gitarren.
Gud så jag har saknat den !

Here without you

Räknar matte och lyssnar på musik. Känner mig faktiskt lite duktig som gör det, andra gången på hela terminen, hehe...


Dag 01 – Presentera mig själv

Nicoline heter jag. Jag är 15 år och går alltså i 9:an. Jag bor i en stad strax utanför Stockholm. Jag lever för musiken, mina vänner och min familj. Jag sjunger mycket och spelar lite gitarr. Jag går inte på någon sport. Min fritid spenderas med plugg, familj och vänner. Jag försöker spendera den mesta tiden i Uppsala där min kusin och massa vänner bor. Jag älskar staden och jag älskar människorna där. Förmodligen ska jag börja på gymnasium där. Isåntfall blir det it-gymnasiet med inriktning musik och media. Annars har jag lite andra tankar, men inget som är säkert än. Vad mer? Jag är en glad tjej, men även den gladaste kan ha jobbiga tider... Ja, det var väl det mesta om mig..?

Kommentar angående designen



Svar: Vad bra att den funkar för dig, då måste den ju funka för dom andra också! Bara min dator som är konstig..? Ja, den är väldigt ljus, jag gillar det. Texten är ju även grå, hade den i svart först, men eftersom att temat är grått och vitt så skulle den inte följa det, men om det blir för jobbigt för er att läsa så är det självklart att jag byter till svart text! Jag gör ju det bästa för er ;) Haha, angående headern, så var det för att jag trodde att den såg jättekonstig ut, vilket jag absolut inte ville, så därför fick det bli min header ;)

Långt svar..

30 dagar

Jag har inte så jättemycket idéer vad jag ska skriva om just nu. Händer inte sådär jättesuperdupermycket. Därför tänkte jag att jag ska underhålla er med något annat. Ni känner säkert igen detta. Det är ganska gammalt, men det skiter jag i ! Hittade det på Isabelles blogg. Jag börjar med dag 01 idag.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Motto

Jag orkar inte var ledsen längre. Klart jag är ledsen. Men det ska inte få ta över min vardag. Jag ska nu leva efter två av mina motton som säger ungefär samma sak.


Designen

Fick en kommentar om att min nya design funkar, på min funkar den fortfarande inte, men jag vet att det har varit problem med förut när det gäller min dator. Så jag undrar: Funkar den nya designen för er? För om den gör det så har jag ju inget att ora mig över !

Jag vann igen ! :D

Jag vann dagens blogg igen :D Denna gång var det hos sofie. Hihih, fett glad jag blir, det ökar statistiken på mina läsare ju. Bara för att jag vann tycker jag att ni ska klicka in på hennes blogg och kika :)

http://sofienorman.myshowroom.se

Angående blogdesignen

Första videobloggen!


Snygg startbild...

Jag vet inte hur jag ska göra...

Eftersom att designen inte funkar som den ska, så får jag göra allt direkt här i bloggen. Det kommer att se jättekonstigt ut och allt ett tag då. Men sen kommer den nya upp och då blir det bra. Hoppas att det funkar för er att bloggen kanske ser lite amatör, nejmen konstig ut ett tag.. Det är det ända jag kan göra... Men ja... Tyvärr. Tänkte ju att det skulle bli värsta överraskningen, eller nåt. Menmen...

You're always in my mind

crop image

ÅÅÅH

Asså den nya designen vill inte. Den vill bara till hälften... AAAAAH, det funkar när jag förhandsgranskar, men inte när jag har sparat det och går in på bloggen !? NEEEEEJ ! Får försöka läsa det... Vet inte hur, menmen...

Ny design

Jag är nästan klar med den nya designen! Den är mycket snyggare enligt mig. Den är enkel med neutrala färger. Den kommer snart upp på bloggen. Jag ska bara fixa det allra sista. Sen när jag lägger in den här så är det lite saker som kommer behöva fixas. Ville bara säga det ! :)

Jag valde denna toalettborste för att...


Fettmafingrar :D
Har rast nu. Snart har jag no och efter det idrott. När jag kommer hem ska jag mysa ner mig i min säng, där jag har velat vara hela dagen... Där ska jag äta kladdkaka och läsa min bok. Efter det tror jag nog att jag ska sätta på en film att somna till. Eller kanske några avsnitt GG. Ska se om hela serien undertiden som jag väntar på att 3 säsången som jag har klickat hem ska komma. Hahah, låter fett depp. Men så är det inte. Ska bara unna mig det som jag gillar allra mest. Det kan man behöva ibland. Som jag just nu.

trallar snart iväg till skolan


Ja, som rubriken säger. Måste typ gå tidigare än jag brukar för jag har 59228573 böcker med mig... Jag har en tendens till att spara på skolans böcker, så nu ska jag vara duktig och lämna tillbaka alla. Matteböcker, soböcker, noböcker osv. Ja... Min skolväska är helt ful, så måste ta med mig en påse också.. Fett tungt det kommer bli, kommer ta mig typ en halvtimme att ta mig till skolan. Skulle inte förvåna mig om påsen eller väskan går sönder... Idag har jag på mig tröja och strumpbyxor. Skönt. Orkar inget annat. Intressant fakta ja.

Man säger ju att gult är fult


Godmorgon. Onsdag idag. Det är en lång dag. Jag orkar inte. Ville inte gå upp ur sängen idag. Men var tvungen, eftersom jag skulle tvätta håret. Nu sitter jag här och stirrar ut i väggen. Är typ förlamad. Orkar ingenting. Men det kanske blir bättre någongång.. Jag vet att jag inte vill skriva massa deppinlägg i bloggen. Så det kommer ni att slippa. Bra va? Men alla är ju ledsna någongång och jag skriver ju om min vardag. Just nu är min vardag inte depp, men lite ledsen. Jajajajj. Godmorgon iallafall.

Brunettlollo

Lovisa kom hem till mig och fick mig på mycket bättre humör! Vi bakade kladdkaka och skrattade massa. Härlig chey detdär, hon vet hur man får folk att le.





Kroppen värker

Hemma. Slutar tidigt idag. Nu ska jag läsa lite i min bok. Hade tänkt att kolla på Harry Potter sen, men inte längre. Är inte på det humöret. Fick precis höra det jag allra minst ville höra... Men, det var nog lika bra. Jag skriver inga detaljer i bloggen. Men ja. Vi hörs.


Lussebulle och varm choklad

Fanny har lussebulle och varm choklad. Lite avundsjuk blir man ju..


Ha en bra dag. Idag med.


Godmorgon. Har varit vaken ett tag. Men jag orkar inte gå upp ur sängen. Jag har träningsvärk i armarna, efter att jag hängde i ringar på idrotten igår... Men jag måste ta mig upp nu. Ska gå om en halvtimme och jag har inte gjort någonting än.

första

VEM

Vem är i rummet med dig? Nathalie
Vem fick du senaste sms av? Pappa
Vem tänker du på nu? Pappa, snackade nyss med honom på telefon
Vem pratade du senast i telefon med? Pappa
Vems hus var du senast i? Mitt eget
Vem önskar du var med dig nu? hihih... :3
Vem är din favoritsläkting? Vet inte, har några stycken :)

VAR

Var är din mobiltelefon? I min ficka
Var handlar du mest? H&M, bikbok, jadu, massa olika
Var fick du tag på tröjan du har på dig? linne - newbody, kofta bikbok
Var åkte du senast bil? hem från cirkus, taxi

VAD

Vad åt du senast? Macka
Vad drack du senast? vatten
Vad är det för färg på dina byxor? blå
Vad är den närmaste saken som är blå? mina byxor och soffan
Vad har du på fötterna? strumpor
Vad är din favorit färg? många

Vilken film såg du senast? Taken, eller sov, men ja.
Vad hör du just nu? nån gubbe som pratar, Nathalie lyssnar på nån jobbig gubbe..

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? ja
Hånglat på en bio? nej..
Hånglat i skogen? hm, nej
Tyckt att din kusin är het? hehe... Jaa
Sovit naken?
ah
Kört över hastighetengränsen? har inge körkort
Målat om ditt rum? japp
Dansat framför en spegel? ja, senast igår
Fått hicka? ja
Dumpat någon? jadå
Stulit pengar från en kompis? nej

Hoppat i en bil med folk du just har träffat? nej
Varit i slagsmål? nej
Smugit ur ditt hus? ja, när jag var mindre, men efter typ 3 meter gick jag tillbaka igen...
Haft känslor för någon som inte känt desamma? ja.. tror det är så just nu...
Hånglat med en främling? mm, men något man helst vill förtränga
Älskar eller saknar någon nu? båda två


Out here on my own

Idag fick jag reda på att jag ska sjunga denna låt i musikalen. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. Den är asbra och jag älskar den. Men gud så svår den är... Hon som sjunger den, sjunger ju som en ängel. Skulle göra typ vad som helst för att få den rösten...


Out here on my own - Irene Cara

War



Hejhejhej ! Hemma från skolan nu. Nu har jag bäddat ner mig under en filt i soffan. Fryser som tusan, har gjort det hela dagen. Nu ska jag läsa lite och sen är det ledigt! Jag tror nog att jag ska sätta på en bra film eller något ikväll. Är verkligen på det humöret.

Måndagsbarn

Måndag idag. Har musikal just nu. Var ganska seg imorse... Men är piggare nu, fast har lite ont i ögonen, eller ja, haha. Jo, slutar sent idag, kl. 16.30. Då är det hem och läsa lite. Har aslungt denna vecka.


Måndagsbarn - Veronica Maggio

Vann veckans blogg



Tack tjejer ! :D

Hemma


Kom nyss hem från Cirkus där jag har befunnit mig de senaste timmarna. Var ju på konsert. Fan vad bra det var. Mer om det imorron. Nu ska jag fixa lite saker och sedan få min skönhetssömn ;)

Burlesque


Tack för igår cheyer + lovisa !
Hade riktigt mysigt igår ! Kom hem för typ en timma sen. Jag sov på golvet inatt :D Vi började diskutera om vilka som skulle sova i sängen och vilka som skulle sova på en madrass. Det slutade med att vi alla sov på golvet. Alla somnade runt 4, jag låg och smsa så somna halv 5... Sen vakna vi 11. Mys. Berättar mer om kvällen senare. Jag tog med mig kameran, men duktig som jag är så glömde jag minneskortet... Så inga bilder.
När jag kom hem hade både mamma och syster fått nya mobiler... Nathalie fick en Iphone. Nejnej, inte alls avundsjuk... Men jag måste bara stå ut med min xperia 10 mini pro (som suger) i två månader till. Sen får jag också en iphone :D
Men vet inte om jag vill ha en...
Nu ska jag städa mitt rum och bestämma kläder. Jag ska ju på konsert ikväll. Nice. Jajja, nu skrev jag massor.

lyckorus


Jag bär ett stort leende på läpprna. Musiken är på högsta volym. Jag barra släpper loss. Allt är bäst ! Jag vill aldrig komma härifrån ! Denna känsla är den bästa som finns! Jag bara älskar livet lust nu ! ALLT är bra. Det är en sak som saknas. Men vad gör det? Den kommer ! Det lovar jag !


She's aint into wine and roses


Godmorogon. Igår var inte uppdateringen den bästa. Men dagen var så sjukt bra så jag hade ingen tid att skriva. Nästan hela skoldagen spenderades nere i musikrummet med Malin, Mange och David, men framförallt med Jim och ganska mycket Sofie. Vi skriver en egen låt på musiken, den blir bra faktiskt. Så det var vi på musiken, sen senare på rasterna, engelska lektionen och mattelektionen var vi också där nere och spelade, men då var det enbart jag, jim och sofie. GRYMT ! Älskar musik, det är mitt liv.

Idag ska jag först fota lite med Lovisa och senare ska jag och brudarna in till stan för att fira Fanny ! Vi stannar och äter middag där, sen åker vi hem till henne. Det ska bli mysigt och kul ! :D
Jag och fanny, längesen ! Fräsch man var då...

Det är så synd att du är så söt !









Massa bilder på oss ! NAWIIIIII DU ÄR BÄST ! :D

Jag kan inte få upp min kokosnöt

Byt ut kokosnöt mot mjölkpaket, så har ni mitt problem...

Godmorgon


Nawi ! Du är SÖÖÖÖT :D
Slog mig nyss att det är fredag idag ! :D Igår trodde jag bokstavligen att det var måndag. Men det var det inte. Idag står skola på schemat och sedan trerättersmiddag med familjen, tror nog att jag ska satsta på kockvärlden, vem vet jag kan ju bli riktigt bra ! eller..? Gick upp tidigt idag för att tvätta håret. Inser nu att jag förmodligen inte kommer hinna torka det, men jag gör inget åt det heller.

I'm gonna make a change





Alex Goot


Han blir bara sötare och sötare och bättre och bättre för varje gång man lyssnar på honom !
Kille med talang !


Wonderwall


Closing time


It girl


HAHAH


HAHAHAH min och lovisas humor !

Fanny i framtiden


wonderwall

Har ny design pågång i huvudet, vet ungefär hur jag vill ha den, men det kommer ta ett tag innan den kommer upp. Jag måste fota lite innan det och även ha tiden och orken. Vilket jag inte kommer ha i helgen. Men jag lovar, den kommer bli bättre än denna ! Eller jag hoppas verkligen det. Hoppas att ni ocskå gillar den. Men det tror jag. Eller vet inte. Men huvudsaken är ju att jag är nöjd. Vilket jag inte är nu. Lite amatördesign just nu. Eller vad vet jag?

Spanska

Spanska just nu.. Lite kompicerat, men jadå. Försökte nyss övertyga min lärare att vi ska införskaffa sugrör på skolan och även att vi ska pynta skåpen med julkulor, inget av förslagen gick igenom.. Sämst!

Godmorgon

Det är exakt 35 minuter tills jag senast absolut måste gå till skolan och jag har inte ens ätit frukost än. Jag har bara duschat. Men jag orkar inte klä på mig, sminka mig och allt annat. Jag är hungrig, men jag orkar inte gå ner till köket. Idag känner jag verkligen för att bara slänga på mig mjukisbyxorna... Jag har ont i kroppen. Kanske borde bege mig ner till köket trots allt...

Lyckad tacokyckling !


En några veckor gammal bild på mig. Ögonen är lite läskiga..? :o
Hihih, vi har typ som halv åtta hos mig med familjen, det var därför jag skulle laga middag ikväll. Jag kan berätta mer någon annan gång, men hursomhelst. Det blev asbra ! Jag leder änsålänge ! :D Jag fick bättre än mamma och pappa! Imorron är det syster som lagar middag, ska bli mycket spännande, men tror inte att hon slår mig ! ;)
Nu har jag nästan läst 70 sidor, vilket jag ska ha gjort tills imorron. Ska läsa det sista nu och sedan gosa ner mig i sängen med en tidning skulle jag tro.

Är med och tävlar

Är med och tävlar om veckans blogg på fyra söta tjejers blogg. De är 14 år och bloggar om sin vardag, mode, musik, sport, hiss & diss och kändisar. Eftersom att det är fyra tjejer som bloggar så blir det bra med uppdatering och mer varierat, kul!

Klicka på bilden för att komma till deras blogg :)

3 snygga


Jag har verkligen fastnat för det här med tygkassar. Det är riktigt snyggt faktiskt, här är tre stycken godingar från  http://www.wholesomeconcept.com för 150 kr styck. Det speciella med dessa tygkassar är att de är gjorda av ekologisk premiumbomull och är fria från giftiga kemikalier. De är märkta med EKO - Sustainable Textile. För varje tygpåse de säljer, så planterar de ett träd. Träden planteras i samarbete med den icke vinstdrivande organisationen Trees for the Future. Funderar starkt på att slå till på en! Gör det du med och bidra till en bättre miljö.

Kycklingtacos


Jag och Nadja lekte framför webbkameran idag. Fler bilder kommer.
Hemma. Nu ska jag läsa min bok, jag har boksamtal imorron. Efter det ska jag laga middag åt famijen. Kycklingtacos ska jag laga. Har aldrig gjort det förut, så det blir spännande. Efter det är jag ledig! Tror jag ska börja om på säsång 1 på GG då tillsammans med syster. Jag har beställt tredje säsången, men den var slut, så vet inte riktigt när den anländer till mig. Nej, nu ska jag läsa ! PUSS.

Vi gjorde det förra året och vi ska göra det igen


Lite stolt faktiskt.

Jag ska bygga mig en båt och segla tills det blir vår



I want to dance with somebody


Från 2010.
Hade musikprov idag. Fick reda på resultatet direkt efter. Det gick asbra! Så är fett glad. Trodde det skulle gå skit. Men hade fel! Skulle ha kört yoga med Sofie och Lovisa nu egentligen, men jag hinner inte... Jag har nämligen so-prov imorgon och jag har inte pluggat sådär värst mycket till det än... Jaja, nu måste jag börja!

Tjej som egentligen inte har tid


En ny dag


Tisdag idag. Seg dag. Egentligen inte, vi har lite sovmorgon och slutar 13.40. Men jag ska stanna kvar och göra musikprov... Sen är det hem och plugga. Idag är en dag då man inte orkar bry sig så mycket. Så det blir på med husarötröjan och svarta jeans. Har kollat på top-model nu på morgoen, men insåg nu att jag har 35 minuter på mig att duscha, klä på mig och sminka mig. Men det ska väl gå. Redovisning idag också. Nu på morgonen. Önska mig lycka till.

Btw.

Är lite trött på designen här på bloggen. Det händer så mycket i den. Funderar på att göra om den. Vad tycker du?

Dessutom är det ju faktiskt skitkul att göra designer
...

Colgate tandkräm


Kom precis innanför dörren, efter att ha spenderat kvällen med min underbara konfagrupp. Riktigt härligt att träffa alla igen. Skulle bara säga att jag lever. Nu ska jag gosa ner mig i sängen och läsa så mycket som jag orkar, blev inte så mycket läsning på tåget, det blidde annan underhållning. Imorgon börjar jag 08.45.

Hey hey hey whats going on?

Kom hem för ett tag sedan, då åt jag middag. Snart berger jag mig in mot S:t Görans kyrka för återträff med konfagruppen och ledare. Ska bli så sjukt härligt att träffa dom igen! Jag vet inte riktigt hur länge det håller på, men efter det är det bara att ta tåget hem och plugga... Jag ska vara duktig och läsa på tåget också. Så sjukt härligt att personer från konfagruppen kommer ända från skåne för att träffa oss! Jajaja. Nu ska jag dra. PUSS.

Kummelby kyrka. Inte min.

Hey hey hey whats going on?

Kom hem för ett tag sedan, då åt jag middag. Snart berger jag mig in mot S:t Görans kyrka för återträff med konfagruppen och ledare. Ska bli så sjukt härligt att träffa dom igen! Jag vet inte riktigt hur länge det håller på, men efter det är det bara att ta tåget hem och plugga... Jag ska vara duktig och läsa på tåget också. Så sjukt härligt att personer från konfagruppen kommer ända från skåne för att träffa oss! Jajaja. Nu ska jag dra. PUSS.

Kummelby kyrka. Inte min.

7:e November


När jag var i Tallink sist, vet inte när det var.
Den sjunde november 2011 idag. Har inte sovit bra alls inatt, inte så många timmar heller... Fyra timmar, för att vara exakt. Och jag som tänkte lägga mig tidigt, eller jag gjorde det, men jag kunde verkligen inte somna. Gick och la mig runt tolv och gick upp 05.30. Jag trodde jag behövde mycket tid idag, eftersom jag skulle tvätta håret, men det visade sig att jag inte behövde det. Nu sitter jag här, helst klar att gå till skolan och det är en halvtimma kvar tills jag ska gå. Men det är lite mys att få tid för datan, för det får jag ju aldrig annars.

Yokohama, Nagazaki


Klistrade ihop några få bilder lite snabbt.
Är så sjukt trött, så ska snart krypa i säng. Kommer verkligen inte orka upp imorron.. Ska upp tidigare och tvätta håret. Ska då även föna det och platta det. lml. jajaja. Imorron ska jag även träffa konfagruppen + ledarna! Längtar sjukt mycket, vissa har jag ju faktiskt inte alls träffat sedan i somras. Katastrof. Nejmen, nu bara babblar jag. Ska iallafall bli nice att komma tillbaka till skolan. Har saknat det så mycket.. Verkligen. Men ja. Hare gött ! Godnatt.

Beer for my horses


Arkivbild.
Snart middag, det blidde ingen trerätters ikväll. Men det blir på fredag istället. Imorgon är det ju somsagt skola. Kommer inte orka gå upp halv sju imorgon... Göra alla rutiner, usch. Duscha, välja kläder, äta frukost, sminka mig och gå till skolan, ooorka. Men det ska bli kul ! Gillar faktiskt min skola lite, den är ganska liten och mysig. Hihi pappa kom med bit parmesan (stavning?) till mig nu. MUMMS. Nej nu ska jag äta.

Du hade mig på hej


Och jag lovar, Det är sant

Du är världens sötaste, jag ville bara att du skulle veta det.


Jag ska bygga en ark


Jag och min söta kusin simone förra
julen, längtar fett till jul !


Plugget går ganska bra faktiskt. Nu har nästan alla musikinstrument fastnat i huvudet. Jag var ju somsagt hemma i fredags, vilket gjorde att jag missade massa saker som jag skulle göra... Så måste göra allt denna vecka: musikprov, no-redovisning, engelska prov.
Jag har även so-prov på onsdag, så jag måste läsa igenom alla veckans ämne. Jag har boksamtal på torsdag också, så ska passa på att läsa alla sidor nu, så har jag gjort det :)
Juste, jag måste hitta en varmrätt till ikväll också.. Och säga till mamma att åka och handla allt.
Jajajajja.

Det är de små och oväntade komplimangerna som man blir starkast av


Klistrade ihop några bilder där jag ler, fyfan vad härlig den känslan är !

Sista dagen på lovet

Och den kommer spenderas med plugg. Om jag blir klar i en lagom tid, så ska jag även laga trerättersmiddag åt min älskade familj, bara för att jag älskar dom och även ha ansiktsmask och inviga bastun igen med Nathalie. Det var väl det jag ville säga, ni får stå ut med att uppdateringen kommer vara dålig. Men nu ska jag sätta fart !

Känner att jag kanske borde rensa mitt photo booth, men inser att det är ganska bra att
ha alla 1279 bilder, när man har bildbrist...

37 saker som hände mig i Uppsala

x Ätiti nudlar tre dagar på raken - Thai, Kina och enligt mig Japan :D
x Haft fett med bra samtal med Isabelle !
x Levt i Isabelles onepice
x Ätit godis
x Spenderat pengar
x Spelat fifa
x Fått reda på att elgitarrer har mickar
x Kollat på massa the O.C
x Ett helgon har trillat av från mitt armband !
x Jag har insett många bra saker
x Upptäckt att morötter doppat i kladdkaksmet är ASGOTT
x Sett på bio - Footloose
x Lärt mig grunden i att growla
x Sovit asmycket
x Levt
x Fått min jacka utspänd efter att Rasmus spände sig i den..
x Varit på släktträff
x Lärt mig klucka fett högt ! (det låter fel)
x Haft fett många myskvällar
x Ätit glass på kinaresturang
x Skrattat så sjukt mycket
x Försökt äta med kinapinnar
x Ätit tomtegröt
x Befunnit mig i staden
x Gått över gatan fastän det var rött
x Sovit i en tältsäng
x Funderat på om det finns sugrör i Kina, Japan och Thaliland
x Kört poweryoga
x Gått på stan som ett failat emo, efter att ha blivit övertalad av Simon och Rasmus...
x Gått till ICA
x Gått halva vägen till ICA, sen gått tillbaka, för att vi inte hann innan dom stängde
x Lagat middag - Lax
x Bakat muffins
x Haft ansiktsmask
x Ätit popcorn
x Prövat klänningar
x Gått in i en cyklist
Och tro mig, detta var verkligen inte allt !
Lite få mobilbilder kommer senare.

Mummz

Sitter på golvet i mitt rum bland massa papper, med toast, ballerinakakor och mjölk och pluggar. Fett nice.

Woke up in London yesterday


Städade fett intensivt. Men tappade det och hamnade här och på facebook istället... Har bara lite kvar, såklart. Jag är väldigt sugen på att fota, har liksom inte gjort det på över en vecka, men jag har inte tiden. Jag ska ju somsagt städa klart mitt rum, vilket tar år.. Jag gav mig på min hatade låda som det ligger hur mycket skit som helst i. Har rensat ur sjukt mycket smink och annat skit. Nej. Nu ska jag börja igen, men jag orkar inte... Men jo jag ska ! Hatar mitt rum ibalnd.. Oj, nu kom mamma och pappa hem och jag som skulle vara klar med mitt rum då, ojojoj, inte bra :o

Godmorgon lördag


På måndag träffar jag er igen ! - Husarö 2011 andra ! - Konfirmation
Idag ska jag spendera dagen med plugg och även att städa mitt rum, så ingen bra uppdatering skulle jag tro, men man vet aldrig. Jag ska försöka göra så mycket som möjligt idag, så jag har mindre att göra imorgon. Men nu ska jag börja dagen med en promenad med hunden och sedan äta frukost. Ha det bra !

Glada föräldrar - glad nicoLINE

Jag är så sjukt lycklig !
När jag kom hem var mamma och pappa jätteglada, vilket är jätteroligt ! Dom verkar ha varit på bra humör även när jag var borta, för vi ska tydligen åka på kryssare den 9 december och gå på konsert (pappas favoritartist) + äta på min favoritresturang inne i stan nästa söndag, för att fira farsdag ! Dom har även rensat ur HELA bastun ! Så nu kan jag basta hur mycket jag vill igen :D
Åh, älskar mina föräldrar och älskar när dom är glada !

Ändrade planer för en tjej som mig

Går snart ut med vänner och skägget, min hund. Japp, inget städande, men det gör inget, vi tar det sen. elleeeeer...?

HEMMA


Du är bäst tjejen !
Anlänt hemma nu. Efter att ha varit borta i Uppsala i 7 dagar känns det lite konstigt... Jag har ett mycket energi, vet inte riktigt vart den kom ifrån. Så den ska jag göra mig av med, genom att göra en grovstädning på mitt rum. Det behövs verkligen. Det kommer upp senare vad som har hänt mig i Uppsala. Jag har insett en jävla massa bra saker undertiden jag har varit där. Jag har bestämt mig för massa saker ! Så det första är att bli av med all skit jag har på mitt rum. Juste, jag ska också fota alla kläder, så att det kan bli en bloppis snart :)

RSS 2.0