Glad chey !

Snart drar vi, vi ska bara fixa det sista, platta håret osv. Jag är glad ! Hihih, det är jag alltid, men speciellt Nuuuuuu! :D skrev ett inlägg nyss, men ändå ni får detta nu, jag får väl passa på att skriva när jag har tiden. PUUUSS
Grymt smarriga bilder på mig från sist jag var här.

IN THA HOUSE !

Hemma hos Isabelle nu, hon duschar. Snart drar vi iväg på nån släktmiddag typ. Sen ikväll blir det mys med våra kära familjer. Imorgon vet jag inte vad som händer, förmodligen människor. Igår var jag hos mormor och morfar, blidde därför ingen uppdatering. Nej nu är det min tur at duscha ! See ya later !
Blir ingen bild.

Snart beger jag mig till Uppsala


Lite redigerade bilder från min och Saras haloweenfest förra året.

Morfar är påväg hit nu, så han kommer väl snart. Jag har inte gjort några tidsinställda, har inte orkat. Ni får stå ut med en grymt dålig uppdatering nu i veckan. Jag stannar förmodligen hela veckan i Uppsala. NICE! Nej nu har jag inget mer att säga, Glad Haloween föresten ;) vad mer..? Hejdå !

11.44

Jag kom på att hon är kvart i tolv och jag har inte ätit något idag, jag är inte heller hungrig.. hm....

Grattis morfar !


Jag älskar dig och kommer ALLTID att göra det !
Du är den snällaste personen på hela jorden !

Hemma idag.


Snar är jag hos dig.
Hemma från skolan idag av en anledning som jag inte tar upp i bloggen. Hemma ska jag göra så mycket plugg som jag orkar. Sen ska jag även duscha och tvätta håret, raka benen och fixa naglarna innan morfar kommer och hämtar upp mig för att sedan åka vidare till Uppsala. Morfar skulle ändå till Stockholm för att fixa lite saker, så då svänger han förbi mig så slipper jag åka tåget :) I Uppsala kommer jag sedan att spendera mitt höstlov, med underbara vänner, ska bli så sjukt härligt :D Ikväll blir det att fira morfar som fyller år tillsammans med Isablle, Christoffer, mormor och morfar. Jag och Isabelle sover även där, för att imorgon åka på en släktings 40-års fest. Sen är det vänner och Isabelle som gäller veckan ut! Även lite mormor och morfar, eftersom jag älskar dom så sjukt mycket!
Jag vet inte hur uppdateringen kommer att vara, inte den bästa skulle jag tro.. Men kanske ska göra lite tidsinställda om jag orkar och har tid.

Fick stressbryt idag, typ.


En bild från förra året på mig. Välidgt.... Sexig.... Det ända som var
snyggt var håret. Och bilden har inget med inlägget att göra.


Idag reagerade kroppen på stress. Eller mamma sa så iallafall. Imorse har ni ju läst om, glömde nämna att jag knappt kunde ta mig upp ur sängen, kroppen var bly. Jag tog en värktablett, då blev det bättre. Jag har ca 5-10 min till skolan. När jag kom fram till skolan, skakade min kropp av ansträngning efter att ha gått... Resten av dagen kändes min kropp som en gelespagettisten ungefär... Sen hade jag ont i huvudet också. Och i läppen. + Att jag reagerade på allt, som om jag hade pms ungefär, sur och ledsen för ingenting. Men, nu är det snart höstlov ! TAGGA ! Ska bli skönt att bara släppa skolan och bara vara med personer jag älskar i en stad jag älskar!
Nej, nu ska jag plugga lite till...
Juste, på nolektionen fick jag och Lovisa vika hus av papper till småbarnen, med Jacob som sällskap, Kul.

Igår var en bra dag !

x Vofflor till frukost
x Pigg hela dagen
x Kul i skolan
x Gick bra med pluggandet, eller hyffsat iallafall
x Avslutade kvällen med skummad oboy
Och det bästa av allt:
x Jag fick tillbaka min so-uppsats; MVG ! :D

Klantig

Imorse ramlade jag i trappan och slog i läppen i ett trappsteg... Hur lycas man egentligen? Sen låg jag på golvet, fråga mig inte varför? Då tyckte min kära syster att jag låg ivägen och halvt trampade på mig. Sen när jag skulle ställa mig från golvet, står min hund på mitt hår så jag typ rycker bort massa hårstrån. Lyckad morgon.
Och nu kommer jag snart försent till engelskprovet om jag inte går nu. Så Hejdå !

Mys med skummad oboy såhär på kvällen

Sitter nu i köket med skummad oboy efter dagens plugg. Fick tillbaka min so-uppsats, riktigt nöjd faktiskt! Nu är jag väldigt trött, ska gå och lägga mig tidigt idag. Så Godnatt.

Sexig bild...

When I'm down feeling blue


Pluggar musik... Försöker trycka in bläckblås och träblåsinstrumenten i huvudet. Har pluggat no också, är inte klar. Senare ska jag även plugga mer no och läsa. Måste fortsätta nu, ville bara säga att jag lever.

Tandborste


Lovisa upptäckte idag att vi har likadana tandborstar !

Haha


Min humor iallafall.

Good hairday !


Massa jättefina bilder på dagens hår. Jag gjorde inget annat än att föna håret !

En bra start!

Idag vaknade jag halv sju och gick upp och gjorde vofflor, tände ljus och väckte sedan systern som gjorde mig och vofflorna sällskap! Efter det duschade och tvättade jag håret. Och nu sitter jag här. Fresch chey ! Nu mår jag faktiskt riktigt bra ! Så nu sitter jag här och känner mig frääääääsch med nytvättat hår (som jag snart ska föna) och med en mätt mage !
Idag slutar jag tidigt, vilket betyder att jag ska hem och plugga direkt efter skolan. Men det fixar vi! Nej, nu måste jag avsluta detta, jag måste bestämma kläder och föna håret! Vi hörs !

Bjuder på en bild från mitt frääääääscha fejs igår !
Det är faktiskt fortfarande är babylent !
Ingen foundation idag inte.

Säger godnatt med dessa vackra ansikten

Har nyss gjort ångbad för ansiktet, hemmagjord ansiktsmaskmed + gurkskivor för ögonen med syster efter dagens plugg. Riktigt skönt var det. Nu har vi båda hur rent ansikte som helst och jag har babylent ansikte ! Bara för att vi är så vackra skönheter, så bjuder jag på osminkade bilder på oss !




Imorgon kommer bättre bilder och även kvällensgrymt sköna outfit!

Långklänningar

TIDSINSTÄLLT


Två ganska enkla långklänningar från nelly.com.
Varje år har vi novellmiddag med skolan, 8:an + 9:an. Iår är alltså sista året för mig. Jag har alltid gillat långklänningar, men aldrig burit en själv. Jag tänkte att det kunde vara vackert med en sista året. Dessa två är enkla, men ändå fina. Men tvekar fortfarande lite på om jag ska ha långklänning, är mer för korta.
Vilken av dessa två tycker ni är finast?

När plugget tar över

Har så sjukt mycket denna vecka.. Har varit hemma hos Sofie och bakat lite gott och pratat. Nu är jag hemma och ska sätta mig med plugget. Det kommer upp ett tidsinställt senare.

Skulle bara vilja gosa ner mig i denna nu, jag fryser...

Inlägg nummer 40

Detta är inlägg nummer 40. Var bara tvungen att säga det.
Detta firar vi med ett leende som ni redan har sett.


Idag är det dagen Inget

Haha, det var min vän Isak som skapade det. Tror inte han har något liv, om jag ska vara ärlig. Men lite sött är det.

Godmorgon tidiga måndag


'Godmorgon. Jag är uppe tidigt idag. Jag gick upp halv sex och hoppade in i duschen och tvättade ansiktet, nu ska jag läsa lite i min bok innan jag fixar det andra och beger mig till skolan. Vi hörs mer sen !
Nivet, denna bok.

Snart är det måndag.


En väldigt gammal och lagom tuff egopic på mig, som inte har något med inlägget att göra.
Om några timmar bara. Då är det en ny vecka. Då är det vecka 43, veckan innan höstlovet. Längtar sjukligt mycket tills då! Det dåliga med veckan som kommer om några timmar är att jag har asmycket i skolan. Sju stycken skolarbeten + två som jag inte har lämnat in än...  Om jag räknade rätt. Detta gör att uppdateringen kommer att suga. Men jag ska göra som min vän Sofie och göra några tidsinställda inlägg! Det kanske kommer upp lite bloppisar under veckan också. Ska bara få tid till det, fota allt och lägga ut allt med priser. Men vi får se hur det blir med det. Nej, nu ska jag börja med mina tidsinställda inlägg!

Fråga till er !

Nu har jag plockat med alla mina kläder, rensat bort så sjukt mycket ! Det är inga märkvärdiga kläder, men dom är inte av dålig kvalitet, så jag funderar på om jag ska ha en bloppis. Jag vet att många av mina kompisar har haft det. Jag har både sommarkläder och vinterkläder.

Så min fråga är, Tycker ni att jag ska ha bloppis?

Jag skulle verkligen uppskatta om ni svarade !


Bild från google, som jag redigerade lite fort.

Söndag


Nån bild från arkivet.
Söndag idag. Jag vaknade runt tio skulle jag tro. Satte på GG direkt. Nu var andra säsongen avklarad. Älska Chuck ! Snart ska jag ta en promenad med hunden. Vädret är ganska fint idag faktiskt. Sen ska jag duscha, raka benen och fixa naglarna. Tjejig, ohja ! Men det kan vara lite skönt med en dag bara med sig själv ibland. Jag ska även plocka lite med mina kläder, rensa ur det jag inte använder, vilket är ganska mycket...
Uppdateringen kommer suga idag. Förmodligen är detta det ända inlägget. Dåligt, jag vet. Men ingen dator idag. Jag använder den allt för ofta iallafall. Nej, nu ska jag klä på mig och gå ut i den friska luften.

Lördag


Fett tråklördag. Familjen sover. Jag ska nog gosa ner mig i sängen
och se på lite GG. Ja det ska jag. Känner mig fett osocial. Har inget
att säga just nu. Godnatt.

Everything is gonna be alright !


Nästan allt är på sin plats. Det är bara några få pusselbitar som inte är på rätt plats än.
Snart är allt perfekt !

Hemma


En bild från dopet idag. Wictor, jag önskar dig all lycka i världen !
Har varit hemma ett bra tag nu. Håller på att ladda in bilderna från kameran, jag ska redigera lite bilder, det var ett tag sen. Jag sitter just nu i vardagsrummet med en brasa tänd och mörkret utanför. Mysigt värre alltså. Jag pratar med min kära Isabelle över datorn och mår allmänt bara asbra just nu!
Snart kommer dagens outfit upp.

You make me smile

Nu är jag förmodligen på dop. Just det, detta är tidsinställt.


You make me smile, like no one else.

Min soulmate har anlänt i Sverige igen !






Massa gamla och grymt osexiga bilder på oss, särskillt de två sista.


Visst är hon vacker?


Isabelle. Jag älskar dig. Och jag längtar tills på fredag, då jag får krama dig igen, efter
mer än två veckors tid utan dig ! <3

Dreaming of having you in my closet

INLÄGGLÄGET ÄR TIDSINSTÄLLT






H&M , MODEKUNGEN.SE , ELLOS.SE
Tror nog jag ska klicka hem er, iallafall några av er.

Godermorgon


Sist jag befann mig i kyrkan var på mina fina vänners konfirmation.
Bild tagen av Lovisa. Jag har inte laddat över mina egna än.

Lördag idag. Min dag ska spenderas i kyrkan där lilla Victor ska döpas. Efter det tror jag det är hem och plugga lite, eller så kanske jag och syster åker till stinsen eller något. Vi får se lite hur det blir med det. Kanske ska unna mig lite GG, det var för länge sedan! Men först är det dop som står på listan. Jag håller på att klura ut en snygg outfit. Lite svårt är det, brukar vanligtvis inte gå på dop. Jag vill se ren ut, inte slapp, men inte heller för uppklädd. Jag ska klura lite till. Skulle vilja åka till stinsen nu och köpa en skjorta som jag skulle vilja ha, men det går nog inte... Iallafall ett tidsinställt inlägg kommer upp idag. Det kan nog bli lite uppdatering ändå ;)
Ha det bra så länge, så hörs vi sen !

Dop imorron !

Imorgon ska jag på dop. Ska bli trevligt. Jag ska ta med mig kameran och förmodligen stå ganska mycket för fotningen, ska bli väldigt kul :D Därför kanske inte uppdateringen blir den bästa, men jag lovar iallafall ett inlägg ! Ska kanske göra något tidsinställt inlägg ikväll. Ska bara komma på något att skriva om ;)

En fin bild på Tove, Jake, Vilma, Magnus och Nora från mitt konfaläger,
när dessa tre tjejer skulle döpas. Jake var en ledare på lägret och Magnus
är prästen!
Bilden är tagen av Esmeralda!

Svar på kommentar

Fick en fråga av Wendela angående jackan.



SVAR: Tack för kommentaren ! Jo, jackan är från nelly.com och kostar 299 + frakt :) kram på dig ! :) <3

Och ni andra, kommentera saker som ni undrar ! Det uppskattas bara :)

Hade nyss matteprov...

... Det gick ju sådär... Sitter själv i ett klassrum på skola och väntar på att alla andra ska bli klara med matteprovet. Sen har jag engelska i typ en halvtimma, eller nåt skulle jag tro, sen är det sluuuuut. Ska förmodligen dra hem till becca eller mig och baka då, tröstäta för matteprovet som gick sämst ! Haha nej, bara för att det är gott ! Nej nu ska jag läsa lite i min engelska bok. Mys.


Jag vill bara vingla runt på mina sjukt stora skridskor som jag gjorde med Fanny förra vintern, 1,4 mil, väldigt bra gjort, om jag får säga det själv !

Dejtar Christoffers jacka/tröja







Massa bilder på lovisa, mig, christoffers jacka och becca på ett hörn som leker framför webbkameran. Bättre bilder på jackan kanske kommer nån gång. Jag frös så mycket, så jag fick låna den ! :D fett mysig den är. <3

Fredag idag.




Fredag idag. Skolan just nu. Kul. Sitter och förhör Nadja på hennes tyska. Glad att jag inte valde tyska... Jacob är bra på tyska har jag upptäckt. Han kunde två hela ord på tyska, utan att ens ha sett eller hört dom förut. Lite tufft faktiskt.

Fix you


Nadja, jag, Lovisa och Becca i början av terminen. Vi
invigde utomhusgymmet (som jag förövrigt typ inte
sett någon använda), på skolan med pommac, NICE.
Bilden har inget med inlägget att göra.

Kom hem från gymnasieinformationen för typ en timma sedan. Fattade ingenting av vad hon sa.. Var för trött för att orkar förstå. Sedan jag kom hem har jag pluggat. Har matteprov imorgon.
Jag är väldigt sugen på typ kladdkaksmet, mmm, eller sockerkaksmet, eller nåt annat onyttigt. Tror jag ska unna mig något sådant imorgon, för då är det fredag och jag har all tid i världen, för jag har nada att göra.
Nu ska jag plugga lite till och sedan sova. Så sjukt trött i huvudet. Händer mycket just nu. Eller egentligen inte. Världen runt omkring mig står still. Tiden står still. Men mitt huvud yrar så sjukt fort, hinner verkligen inte med. Så då kan sömn vara skönt. Nej nu ska jag återgå till plugget.

Torsdag.

Klockan är 17.13. Jag har nyss kollat på barnfilm med systern min. Mysigt att se gamla barnfilmer. Denna film har jag ett speciellt minne av. Filmen vi såg var Nanny mcphee. Nu ska jag plugga och få i mig lite mat innan jag ska iväg på gymnasieinformation på skolan med klassen. Både för oss och föräldrarna. Det kan vara bra, jag vet inte vad jag ska välja, eller kanske, men problemet är att den ligger i Uppsala. Inget problem för mig, men mer för min familj, skulle jag tro. Men man ska inte ta ut något i förskott. Imorgon är det fredag. Vet inte riktigt vad som händer, men tror det blir litte GG eller någon mysig film.
Vi kanske hörs senare ikväll.

Jag är lycklig !


Jag är lycklig ! Jag hade en underbar dröm! Synd att det var en
dröm bara... Men jag kan se till att det blir verlighet, eller kanske
inte, men ändå. Det var en bra dröm ! Så mycket en bra dröm
kan göra ! Jag är lycklig !


Trött chey.


Jag vet att ni redan har sett bilden, menmen. En dag då jag bara vill ligga under täcket.
Idag är en sådan dag då jag inte orkar fixa mig... Vaknade en halvtimma försent. Det ända jag har gjort är att duscha lite snabbt. Behöver egentligen tvätta håret, men hinner inte. Jag börjar 8.00 vilket betyder att jag senast måste gå 07.45. Kockan är nu 07.16. En halvtimma, great. Vad ska jag göra på den halvtimman? Jo, jag ska klä på mig, äta frukost, fixa mig och typ massa mer. Ändå sitter jag här och skirver detta... Hur tänker jag..? Nu är klockan 07.20. Ajdå...

19/10-11, var det igår

Hihih, igår var första dagen med bloggläsare på bloggen och jag fick 73 besökare och 190 sidvisningar ! Det kanske inte är så mycket, men för mig, som har haft tusen olika bloggar, med max 16 besökare är det bra för ! Och redan idag så har jag 3 stycken, haha inte mycket jag vet. Men klockan är inte heller mycket, bara 07.13.


Bruten tå...

Inte bokstavligen, tror jag iallafall... Idag lyckades jag sparka in med min pektå (?) i Linus stortå, fråga mig inte hur... Det resulterade, konstigt nog, till att jag nu har en skitsvullen tå, som gör asont och jag kan inte böja den, dessutom har värken börjat gå över i typ hela foten. Han däremot, fick inte ens ont... Får se om det blir bättre imorron.
Hur lyckas jag?

Dålig bild, jag vet, men
orkar inte hitta någon annan...



LÄNKBYTE

Det är inte bara jag som har en blogg, min vän Sofie har också en ! Hon har bloggat bra ett tag nu och hon skirver jättebra! I hennes blogg läser man mycket om mode och hennes vardag. Jag tycker att ni ska klicka er in där nu och bidra lite till hennes statistik ! Precis som mig kan man även gilla henne på facebook. Klicka bilden för att komma till henne !

Följ mig på Bloglovin !



Gilla mig på facebook !




Gör min dag genom att gå in HÄR och gilla NU !

Jag har en hund. Jag är tuff.





Söt hund jag har.
Bara för att fylla ut kategorin DJUR.

Kom hem nu !


Saknar ju dig !

Äntligen är ni mina !


Fodrade converse ! Bild tagen av mig.
Dessa har jag velat ha sjukt länge. I fredags kom mamma hem med dem och nu är dom mina! Bättre bilder kanske kommer senare.

Tusen Stårlande Solar

Mår illa, fryser och huvudet spränger. Så nu har jag gosat ner mig i soffan under täcket med boken tusen strålande solar, te och CHEERIOS (!) som sällskap. Mys. Hoppas jag mår bättre snart. Tänkte vara duktig och läsa mina 72 sidor som jag ska vara klar med tills på torsdag. En mindre sak att göra !




Älska Cheerios !

Lördagens outfit


Två bilder från lördagens ganska höstiga outfit.
Grön skjorta//Svarta jeans//Skärp//Smycken//Fodrade converse//Skinnjacka

Jacob är en idiot.


Kolla bara på honom.

Bara lite kvar på designen !

Nu är det bara lite kvar på designen, sen är den klar och jag kan börja blogga påriktigt! Som ni ser så kommer man ingenstans när man trycker på flikarna under foto. Det är för att jag inte har några inlägg på de kategorierna än. Men det kommer! Jag är ganska nöjd med designen faktiskt. Nej nu ska jag fortsätta med den, är taggad på att börja blogga på riktigt!

En bild på mig och min kära kusin, som just nu befinner sig i Turkiet. Saknar dig !

Yoshihiko Noda

Är det bara jag som tycker att Japans premiärminister ser ond ut ?


Snart blir du min !


Dålig bild. Men snart åker du in i min garderob, ska bara
beställa dig först !

Du är solen i mitt liv


En bild jag tog förra sommaren.

Nadja är söt !

Sitter i skolan på no-lektion. Kul. Diskuterar lite med Nadja och Jacob om tunnlar, typ. Jag har inget batteri på min dator :o Hoppas någon söt människa i klassen har en laffare med sig. Men någon har väl det. Antar jag. Efter skolan drar jag till sollentuna centrum med syster, hon ska ta hål i örat. Jag vill också ! Men väntar lite... Vill just nu ta tre hål till i öronen, men somsagt, det får vänta lite. Efter det är det väl att plugga eller något. Vet inte om jag har något att plugga? Men det vet jag nog snart.
Hörs sen !



Kul att jag gör samma min på varje bild. Men Nadja är iallafall söt!

Nicoline Är Mitt Namn

Nicoline heter jag. Jag bor i Sollentuna strax utanför Stockholm. Jag är 15 år och går sista året i grundskolan, alltså nian. Min fritid spenderas med vänner och familj och även plugg. Jag befinner mig så ofta jag kan i Uppsala där min kära kusin och mina älskade vänner bor. Tyvärr blir det inte mycket Uppsala under terminerna p.g.a. plugget. Min familj består av mamma, pappa, syster och hund. Jag älskar att sjunga, spela teater och fota! Det är det jag vill hålla på med när jag blir äldre.

Jag startade denna blogg för att jag vill dela med mig av min vardag, som innehåller allt från vänner, familj, plugg, foto, sång och massa mer! Jag är en glad tjej som inte tar skit från andra. Det vill jag också dela med mig av i bloggen. Jag vill hjälpa de som inte har det lätt där ute. Jag vill öka ert självförtroende och er självkänsla ! Jag har varit med om ganska mycket i mitt liv, men inget som jag går ut med i bloggen. Det är förbi och det påverkar mig inte längre! Nu är jag en tuff tjej som går mina egna vägar och inte följer någon annan!

RSS 2.0