Nästa gång vi ses är det nytt år - 2012!








Bilder från när det blev 2010, liten man va då.
Detta är det sista inlägg jag gör på heeeela 2011 ! Under 2012 har jag i denna fina blogg gjort 254 inlägg ! Detta blir mitt 255:te ! Klockan typ tre beger jag mig till Uppsala för att viga in det nya året med dem. Vi ska även få lite julklappar av varandra. Vi får se lite vad som händer, just nu har vi ingen aning, vi hade massa planer, men inget blev av så, ja haha. Kul liv.
.
Gitarren och kameran följer med, så bilder får ni senare! Nu ska jag visa Christoffer vad jag kan, hehe typ inget men iallafall.. Och Isabelle och Christoffer ska få höra mig sjunga för första gången ever typ.. Känns lite pirrigt :o Menmen, det går säkert bra... Jjajajaja. Ni får nyårslöften osv. senare! Nu ska jag fixa mig. Ha det super!

Nu blev det jättelångt... Men so what, sista inlägget på hela 2011 liksom!

Balcony Dreams


Arkivbild.
Eftersom alla mina spellistor på spotify försvann av någon konstig anledning håller jag just nu på att göra en ny. Jag fick spotify premium ett helt år i julklapp, så då måste jag ju ha lite låtar att lyssna på för att kunna använda den fina julklappen. Ni kanske får lyssna på den sen.
Hon är så bra.

Axelband

Ska införskaffa mig ett axelband till gitarren, kan bara inte bestämma mig vilket. Har nägra förslag, vilket föredrar ni?

Skitkassa bilder, jag vet.

Tar lite jullov från bloggen som ni märker


Söt chey. Denna fick jag med mig hem igår.
Drar jag till becca med gitarren för att spela, sjunga och göra det vi älskar :D
Juste, ny gitarr, ni får se den en annan gång :D

Magic rose



Bilder tagna av lovisa från igår.

Jag glömde nämna att resan hem från staden igår var lite speciell... Det börjar med att när vi sitter på tåget så är det ett litet barn som har sin hand på jacobs ben och skriker som fan. Lite svårt var det att hålla sig för skratt. Sen när vi ska av så ställer sin ungen ivägen för mig, så jag kommer inte förbi. Sen när jag väl kommer förbi så är det en annan unge som ställer sig för mig, så jag hinner inte ut. Men det gjorde Jacob och Lollo. Jag får åka till rotebro där jag ringer mamma och ska be om skjuts, men hon bara skrattar och säger att det är rätt åt mig, tack... Så jag får åka tillbaka. Jag springer ner till bussen och hoppas att jag inte har missat den, vilket jag har. Lite sur sådär sätter jag mig ner och inser att det är 23 minuter kvar tills bussen går... Då springer Jacob och lollo fram från intet och skrämmer skiten ur mig! Sen är mamma snäll nog och säger att hon kan hämta oss i Norrviken, så vi går till parkeringen. Där kommer en tant ut ur en bil och säger att hon fick skjuts hit och att hon är så glad att hon fick lift och att hon alltid plockar upp små barn när de går själva i mörket osv. Sen vinkar hon hejdå med sin röda vante och går. Då får Jacobs mamma för sig att hon ska ha saftsås, så vi går in och letar efter det, men hittar det inte. Då frågar vi en som jobbar där, men hon vet inte vad det är... Då berättar en gubbe för mig att han har gjort saftsås en gång förut och att det är väldigt sött - okej, jag bryr mig. Vi ringer tillbaka och visar det sig att det heter saftsoppa...

Ja, kanske det inte va nån som orkade läsa detdär, men faktiskt, det är ganska värt att läsa det. Det är liksom ganska sjukt...

Imorgon är en ny dag.

Godnatt. Imorron åker jag och pappa och köper en ny gitarr, capo och fodral till mig! Ååh, kan knappt vänta, så sjukt sugen på att klinka på en ny, stålsträngad gitarr!

Arkivbild på gitarren jag har just nu - mormors gamla, nylonsträngad.

Because I love you.


Taggade brudar!
Ojojoj. Hade askul idag. Längesen jag skrattade så mycket! Fick inte med mig något, fast jo, minnen! Nu var jag lite söt va? Nejmen, det var väldigt trevligt. Snack, bekännelser, skratt, donken, varm choklad/kaffe/fanta, bilder, vatten, svanar, promenad. Det var lite sammanfattning av någa saker som hände idag. Jajajaja. Nu ska jag se 24.

HEEEEJ







Kul chey. Leker lite med webbkameran, som om det var första gången.
Jajajaj. Om cirkus en halvtimma drar jag lollo och jacob in till stan för att spendera pengar på mellandagsrean.
I'll be back! - Eller som man säger på spanska - Volveré. Tror jag iallafall...

when you see through me


Sitter i soffan med pappa och min enorma kopp som innehåller varm oboy. Jag fick den i julklapp.
Dagens planer är stan med lovisa!
Ingen uppdatering.

Rogue


Arikivbild.
Haha, som alla andra: Filmdag idag.
Jag ska - som man ska göra på julen - umgås med min älskade familj.
Vi ska - om någon skulle bry sig - ha 24 maraton.
Det är - om någon skulle undra - en serie om ni undrar.
Vi sprättar nu sista boxen.
Vi hörs imorron.

Juluppdatering


En lyckad jul har det varit änsålänge! Tror att resten blir lika bra!
Vi har nyss ätit asgod julmat och sett Kalle Anka såklart. Nu vilar syrran lite för att orka med resten och mamma och pappa ska bara rimma på några saker till mig och Nathalie (haha...). Sen är det julklappsöppning som gäller! Känner på mig att jag kommer att bli nöjd iår! Tror jag vet vad jag ska få av systern min, hihihih :D

God Jul !

Skulle åkt till Uppsala för att fira julen idag, men syster blev sjuk inatt så vi stannar hemma. Men det blir mys det med, jag ska baka lite donuts och laga julmat med pappa.

Jag vill iallafall säga God Jul till folket ! Ha det super så hörs vi kanske imorron !









Några söta pics från förra julen.


Finns tomten?

Denna text läste vår kära lärare Tommy upp igår på julavslutningen, ganska rolig faktiskt och värd att läsa!
Men jag tror nog ändå på tomten, trots allt!

Det finns omkring 2 miljarder barn på jorden. Men eftersom tomten inte besöker muslimer, hinduer, judar eller buddhister, reduceras antalet barn till 15% det vill säga 378 miljoner. Med ett världsgenomsnitt på 3,5 barn per hushåll är det sålunda 108 miljoner hushåll att besöka, om vi kan anta att det finns minst ett snällt barn i varje hem.
Jultomten har 31 jultimmar att arbeta på, tack vare tidsskillnaden mellan de olika tidszonerna och jordens rotation, och om man antar att han reser från öst till väst (vilket verkar logiskt). Detta medför 822,6 besök per sekund. Det innebär att för varje kristet hushåll med snälla barn, har tomten 1/1000 sekund på sig att parkera, hoppa ur släden, krångla sig ner i skorstenen, fylla sockorna med klappar, lämna resten av klapparna under granen, äta de godsaker som möjligt blivit kvarlämnade, hoa 3 gånger, få sig själv upp genom skorstenen igen, tillbaka upp i släden och sätta fart vidare mot nästa hus.
Vi antar nu att vart och ett av dessa hushåll är jämnt utplacerade över jorden (vilket vi naturligtvis vet inte är sant, men statistiskt sett gör det det och  för våra uträkningars skull så accepterar vi detta), vilket ger 1,2 km mellan varje hushåll, en total resa av 110 miljoner kilometer. Med andra ord flyger tomtens släde med ungefär 1000 km per sekund eller 3000 gånger ljudets hastighet. Som jämförelse kan nämnas att den snabbaste farkost som människan hittills skapat, rymdsonden Ulysses, färdas cirka 50 km per sekund. Som kuriosa kan nämnas att en normal frisk ren kan komma upp i max 30 km i timmen.

Lasten i släden är ett annat intressant objekt. Om vi antar att varje barn får klappar motsvarande 1 kg, har släden en last på 500 000 ton, utan tomtens egen vikt. På land kan en normalstark ren dra ungefär 200 kilo. Även om vi antar att de speciella flygande renarna kan dra en vikt tio gånger denna, kommer inte släden ur  fläcken, om inte tomten skaffar fram cirka 360 000 dragvilliga renar.Detta kommer att ge släden en samlad vikt på ca 600 000 ton.
600 000 ton, som flyger med 1000 km per sekund alstrar ett enormt luftmotstånd. Detta kommer att hetta upp renarna, ungefär som en meteorit som inträder i jordatmosfären. De två ledarrenarna kommer då att absorbera en energi motsvarande 14300 trilljarder joule per sek, eller 14300 trilljarder watt. Ledarrenarna kommer helt enkelt att brinna upp omedelbart och de bakomvarande kommer att utsättas för en ljudvallsbang och därefter själva brinna upp. Alla renarna kommer att stå i brand på mindre än 4,26 tusendels sekunder, det vill säga när tomten når till sitt femte hus.
Detta är dock hypotetiskt, för då släden accelererar från 0 till 1000 km/s på 1/1000 sek, kommer alla i släden att bli utsatta för en g-kraft 17500 gånger större än tyngdkraften. En tomte på ca 150 kg (vikten är uppskattad efter existerande kopior) skulle naglas fast i bakre delen av släden motsvarande en vikt av ca 3 miljoner kg, vilket ögonblickligen skulle krossa varje ben i hans kropp och förvandla honom till en våt fläck.

Slutsatsen blir då, att om det någon gång funnits en tomte är han säkerligen död nu...


Imorgon är det ju julafton !


Sitter och försöker rimma lite, men det går inge bra. Jag brukar typ äga på det, men nu har jag ingen fantasi... Har kommit på två bra meningar, det är allt... Jag har typ 181862468288 rim att skirva... Nej nu måste jag fortsätta!

Lovisamacaron.blogg.se


Jag vill bara tipsa om min underbara kompis lovisas nya blogg!

Hon har förut drivit bloggen lovisastyle.myshowroom.se, men hon berättade för mig att hon var så himla trött på myshowroom och ville testa blogg.se, så därför satte jag igång och gjorde en ny blogg med en design till henne som fick bli hennes gratis julklapp från mig!

Så därför besök hennes blogg!

LOVISAMACARON.BLOGG.SE
LOVISAMACARON.BLOGG.SE
LOVISAMACARON.BLOGG.SE
LOVISAMACARON.BLOGG.SE
LOVISAMACARON.BLOGG.SE

Jullov nu


Och jag känner ingenting. Lite tråkigt... Vill göra något, det är ju liksom lov... Men tror inte att nån annan kan göra något... tråkigt :(

Give me your pose


Förstå det lite oseriösa i bilden.
//Tröja//Linne//Strumpbyxor//
Kommer dock behöva byta den vinröda tröjan när jag kommer till skolan, ska va helt black.

Ingen uppdatering


Dålgt av mig, jag vet. Men jag har inte rört datan mer än imorse. Jag har legat nere i soffan och kollat tv och sovit. Nu mår jag iallafall bättre. Jualvslutning imorron, vilket jag inte kommer missa. Skulle egentligen börja 9 men ska vara på skolan typ 07.45 för att värma upp osv. Ska uppträda för de små med musikalgruppen. Ganska mys ändå. Ganska värt det också. Två julavslutningar sista året är det inte många som får!

21 december

Idag fyller felix år, grattis! Imorgon är det julavslutning, känns helt overkligt... Är hemma idag... Känns lote sådär, vill inte, hatar att va hemma... Men har så sjukt ont i magen och jag mår jätteilla... Så stannar hemma idag och friskar upp mig tills imorron, förhoppningsvis.

Fryser...

Ligger i sängen och skakar för att jag fryser så mycket... Men jag orkar inte resa på mig för att hämta en tröja eller ta på mig täcket... lat...

Just another day


Godmorgon. Uppe med tuppen trots att jag har sovmorgon. Jag har precis tvättat håret. Kort dag idag, efter det är det hem. Sen yoga!

Just denna gång vet jag inte om det var till mig du menade, eller om det bara var tomma ord.


And it kills me.

Gör det här om du är singel - fb, men varför inte här?

Gillar du någon nu? ja, tyvärr..
.

Gillar du att vara singel? nej. Men jag överlever...
Gillar någon dig? tror inte det. Hoppas på det, men vet att det inte är så.
Gillar du en kille/tjej som din kompis gillar? nej, eller jag tror iallafall inte det
Är avstånd ett problem? nej.
Är det viktigt för dig att din kille/tjej är snygg? Ja, men insidan betyder mer
Måste han/hon ha samma intressen? Verkligen inte, vet hur det sårar att bli dissad p.g.a. det...
Är du singel? Ja...
När fick du senast en komplimang? Ingen aning, igår kanske :)
Har du hånglat med någon av samma kön? nej
HAR DU NÅGONSIN:
Hånglat med nån riktigt ful? ja... eller snarare strulat
Hånglat med fler än 5 pers? tror inte det
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Ja, eller strulat där med... hehe galaxen....
Gjort något riktigt dumt? Vem har inte..?
Gjort något du verkligen ångrar? Ja...
Varit nykter på nyårsafton? Ja
Åkt ambulans? Nej
Fått din mamma att gråta? Tror jag inte
Slagit ner någon? Nej
Skämts över dina föräldrar? asså... dom är ju lite pinsamma osv. ibland...
Skämts över dig själv? Ja..
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja.
Tar du droger? Nej.
Dricker du? Nej
Vad hatar du verkligen? Det finns några saker på listan...
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Ja. Är ganska van med det... Blir alltid kär i fel personer...
Är du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? Om några år - ja.
Vill du ha barn? ah
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Jag
Såg dig gråta? hm... nathalie
Fick dig att gråta? En film jag såg igår...
Du delade en cigg med? röker inte
Skällde på dig? bra fråga..
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? ah
Kramat någon?Japp
Pussat någon? nej...
Köpt någonting? ah
Sjungit? alltid!
Saknat någon? mm...
ÄRLIGHET:
Hur många har du varit riktigt kär i? 2 stycken..
Vad tycker du om kärlek? Det är underbart när man väl får uppleva det... fast jag vet inte, eftersom jag aldrig har gjort det...
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Ja...
Har du svårt för att bli kär? Nej, eller jo svårt att bli riktigt kär...
Kommer du alltid att vara singel? haha just nu känns det så! men nej, det tror jag inte
Har du bra självförtroende? Ja, men inte så bra så att jag tror att jag är bättre än alla andra. Sådana människor har jag svårt för...

Hittade detta både på Isabelles blogg och rasmus logg.


Julshopping!

Julshoppade det sista idag, så nu är jag helt klar! Det ända jag kan säga är att jag köpte ett paket pepparkakor till min hund. Pappa tyckte inte det var en bra idé... Han kommer tydligen få ont i magen... Men jag tycker det va jättesmart, han älskar ju pepparkakor!

Jag fick även med mig tre stycken kinder Maxi hem! Har velat testa en sån så sjukt länge! Jag älskar reklamen och ända sen jag såg den första gången så har jag velat testa en sån. Men jag har inte gjort det, så nu jävlar! :D


Denhär reklamen, den är dock inte på svenska...


Har även satt på mig mina nya pyjamasbyxor som jag införskaffade mig i fredags!

7 dagar kvar till julafton



+ Blueray
Detta är vad jag önskar mig för iår. Ganska mycket jag vet...
Men, nog med mig.
Snart åker jag iväg för att spendera pengar på vad andra vill ha. Åh, älskar att ge julklappar till folk! Älskar att se folk glada! Men först ska jag bara hitta allt...

Fuck.

Skulle gå upp 5.45 för att duscha och tvätta håret. Men smart som jag är så stänger jag av klockan och vaknar nu istället- KOmmer förmodligen inte hinna, men skiter i det. Jag går inte ut med detta äckliga hår. streeeess

Fuck.

Skulle gå upp 5.45 för att duscha och tvätta håret. Men smart som jag är så stänger jag av klockan och vaknar nu istället- KOmmer förmodligen inte hinna, men skiter i det. Jag går inte ut med detta äckliga hår. streeeess

HAHAHAH



HAHAHAH ! asså fyfan, jag dör!

That's alright


Inget plugg ikväll. Skickade in min sista uppgift igår. Känns väldigt härligt. Min sista läxa på höstterminen i nian föralltid, är gjord. Så ikväll ska jag städa mitt rum och dammsuga övervåningen. Sen ska jag belöna mig med att sprätta säsong 3 av GG och inviga min nya tv som jag fick i söndags istället för adventskalender.

la gutiarra


Hade tid över för gittarren, min bästa vän. Det är mormors gamla. Önskar mig en ny i julklapp. Får jag inte en, tänker jag köpa en. Har dock inte så jättemånga förslag på låtar jag kan spela... Men du får jättesuperdupersnälla lägga en kommentar med massa fina gitarrlåtar!

Vi får se hur mycket jag betyder för dig, för jag håller mitt ord - berättar du något, försvinner jag ur ditt liv


Håller idrottslektionen med becca idag. Vi får se hur det går. Därför gick jag upp tidigare för att förbereda lite osv. Men jag fastnade här. Ajdå...

Misstaget man aldrig lär sig av - lita inte på folk


Onsdag idag. Lång dag. Jajaja.

Grattis farmor!


Farmor fyller år idag, på luciadagen. Vilken lycka! Alla vet när man fyller år och det är som om alla sjunger för en! Ååh underbart!
Grattis farmor, jag älskar dig!

Ljusets brud


Lucia idag. 13 december. Har precis gjort mitt sista luciatåg på vibyskolan... Käns lite sådär, har varit med sen feman. Fyra år har jag stått på vibyskolans scen den 13 december och sjungt luciasånger, i farfars gamla skjorta och svarta leggins, ett år var jag även lucia. Nu är det slut på det. Nu kommer jag aldrig mer stå på vibyskolans scen med farfars gamla skjorta och svarta leggins den 13 december och sjunga luciasånger....
Men nu ska vi inte vara ledsna! Det är lucia, då ska man va glad! Vilket jag är!

Lucia


Hade helt glömt bort att jag skulle köra på luciatåget ikväll! Men det är vad jag har gjort den senaste halvtimman, sen har jag fikat också, gratis fika - skadar aldrig. Vad ska jag säga..? Det har gått bättre... Menmen, det var kul. Ska uppträda två gånger till imorron. Nu ska jag skriva klart min so, så att jag blir klar med den!

För dig vet jag att jag kan lita på


Måndag - skola. Hem - plugga. Tv - Gosspi Girl.
Såhär ser nog min dag ut skulle jag tro. Om jag orkar gå upp...

His favorite color is green


Också en bild från senaste resan som tydligen var i mars..
Hade världens bästa helg!
Asmycket vågor. Ömer blev väldigt sjösjuk, stackarn! Blev lite sjösjuk själv faktiskt...
Nu rullar det.
Annars är det bara bra med mig. Lite tråk att komma tillbaka hem. Men det är väl alltid så?
Har annars bara pluggat idag.
Ska duscha nu, sen kanske se ett avsnitt på GG. Om jag orkar.. Har kommit in i någon slags koma, så sjukt jäkla trött!

När vi gräver guld i usa

Båten har rört sig ett tag nu, vi käkade nyss middag. Jajajaj vi hörs senare. Puuuuuss min syster är snyggggg!


Tallink





Bilder från resan för exakt ett år sedan.
Kryssning blir det i helgen. Egen hytt med syster på en annan våning än mamma och pappa. Ända kravet - middag tillsammans. ÅÅh, det kommer bli så bra! Tillbaka på söndag. Ingen bloggning. ciao.

Linus gästbloggar

Cha cha alla, Heffa här, gästbloggar lite :) <3
Jag tycker att alla ska in och läsa på min blogg heffasdagbok.blogg.se
Nicoline är den blondaste personen jag känner men hon är fett gullig....................

xoxo
//Heffa <3

För får hon reda på det kan mitt liv vara förstört...


Tänk dig för innan du säger något..
Det kan ge konsekvenser..
Både för dig och mig...
Du förlorar mig..
Jag förlorar kanske allt...

Grattis pappa !


Jag älskar dig och kommer alltid att göra det. Du är en av mina bästa vänner. Du är en del av mig. Jag har upplevt så sjukt mycket med dig och hälften av mina minnen är tillsammans med blandannat dig!

Förlossningsdepp


Hahahahah
Nadjas kommentar
- UUSCH !
<3

That smile on your face


Denna skulle jag vilja gå med idag.
Klockan är 07.26. Jag ska gå 07.40. Det är om exakt 14 minuter. Jag räknade på fingrarna. Det ända jag har gjort är att duscha. Jag ska äta frukost, klä på mig, fixa väskan. Sminka mig orkar jag inte.

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns sjukt mycket jag ångrar. Men massa jag inte ångrar heller. Jag ångrar att jag har varit så feg när det gäller mycket. Jag ångrar saker jag har sagt till folk. Jag ångrar alla gånger jag har bråkat med min syster, ändå gör jag det fortfarande. Jag komme rinte på specifik händelse, men det kanske inte behövs. Saker jag ångrar vill ingen läsa om... Men där hade ni några.

När man har så mycket i huvudet så att man inte ens kommer på vad man heter...


-Godmorgon torsdag, pappas födelsedag. Är astrött-

Det är så fel, men det känns så rätt.


Det värsta är att det sant och att jag vet att det inte kan bli något.
Det är förbjudet. Men det känns så rätt.
Drömmarna. Tankarna. Känslorna.
Det är så tydligt. Men ändå så är det ingen som förstår...

Förbjuden kärlek








Förbjuden kärlek, så sjukt underbart.
Så många bilder som kan uttrycka det så väl.
Jag älskar förbjuden kärlek.
Just eftersom att den är förbjuden.

Första julbaket!

Ischoklad blev det. Bakade inför ikväll, lite tjejkväll typ sådär med tjejer på skolan. Mysigt. Halv åtta ska jag ner till skolan. Just nu pluggar jag lite, kom på att jag inte kommer kunna plugga imorron eller i helgen och jag ska lämna in ett arbete på onsdag som jag inte har börjat på. Men nu går det ganska bra. Geografi, inte mitt starkaste ämne...

AAAH

Jag måste till stinsen efter skolan! Nån som kan? :o

Phytagora sats

Började 12.00 idag och slutar 14.30. Kort dag, så sjukt härligt! Pappa är hemma idag, så vi gjorde en stor brunch med bacon, äggröra, mackor och varm oboy, mumms! När jag slutar är det hem som gäller, jag ska baka tills ikväll :D Sen ska jag någonstans och handla. Pappa fyller år imorron och jag har inte köpt något...

Stiliga pojkar från gårdagen. Bild tagen av Amelia.

Novellmiddag!

Sista novellmiddagen på Vibyskolan, förmodligen sista i hela mitt liv.. Sorligt. Hade sjukt kul! Jag hade världens bästa och stiligaste kavaljer, Felix! Han var jättesöt och drog ut stolen åt mig! Sen dansar han asbra! Jag klarade en hel dans med klackarna! Nu sitter jag här hemma och äter pizzasallad. Det var det godaste vi hade...

Stilig!

HEEEEEEJ LISA

Becca och jag sitter vid skåpen. Vi har skitkul. Becca sitter inte ner. För hennes byxor är försmå. Nu kom Lisa. Hon är söt. Snäll. Fast nej. För snäll är dumt. Det är ingen komplimang. Hatar ordet snäll. Men hon är bäst! Det var bättre. Bäst! Ja det är hon. LIIISA :D

Snygg är hon också!

Sovmorgon

Precis när jag skulle gå till skolan kom jag på att jag har sovmorron idag... Så nu sitter jag här en timma innan jag börjar och är helt klar... Det där med sovmornar och jag går inte riktigt ihop...

None makeup


Sa till becca och nån annan att jag inte sulle ha något smink idag, så håller fast vid det. Första gången på vääldigt länge som jag inte har smink offentligt. Inte många som har sett mig heeeeeelt osminkad.. Men nu ska jag blotta det för hela skolan. Har med mig smink, eftersom jag ska ha det ikväll. Så det kommer nog hela tiden att locka... Får se hur länge jag klarar mig utan. Hehe.

videoblogg


Jamen, jag har ju kul.

Första måndagen i December

Har spenderat dagen på Nobelmuseet. Mer om det någon annan gång. Nu ska jag förmodligen sätta på bastun och basta lite senare, raka benen, kanske fixa klart naglarna osv. Haha... Älskar att vara tjejig ibland.


Gick in på Linus blogg... Han hade såndär status på facebook...
Han kan ju få en länk bara för att han är så gymt snäll och söt.
HEFFAS DAGBOK

Nagelfix

Ska fixa naglarna. Har gelenagelkit hemma, så kör på det. Tidsfördriv. Hoppas på att det blir bra, är inte så pysslig av mig direkt..

För dig gör jag allt


Om du skulle undra hur jag såg ut 2010, här har då du iallafall svaret.
x Pluggat
x Lagat mat med pappa
x Duschat
x Testat allt till novellmiddagen
x Sett på film

Klarat av allt detta idag. Nu ligger jag på sängen med lite musik i högtalarna. Har inget att göra.

Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

Det var svårt.. Kommer inte på något just nu.. Har gjort massa pinsamma saker i mitt liv! Men en grej är väl när jag skulle åka till uppsala och satt näst längst bak i bussen. Jag satt på det yttersta sätet och hade väskan på det bredvid mig. Jag sitter och smsar, så jag märker inte att bussen gör en grovsväng. Så jag tappar balansen och trillar ner från sätet och från väskan över mig.. Det var ganska mycket folk på bussen, så alla vänder sig om och kollar på mig.. Efter hör jag hur några framför mig sitter och pratar om mig... Ja.. Kanske inte låter så farligt, men lite pinsamt var det ju.. Har gjort massa fler saker som är värre, men.. Kommer somsagt inte på något just nu..

Andra advent


Hemma. Trött. Pluggar. Orkar inte just nu. Hade kul igår. Det hade jag verkligen. Men nu är jag trött. Ska plugga lite till. Sen duscha. Sen testa klänning och skor. Testa lite smink också. Och smycken. Till novellmiddagen på tisdag alltså. Kul dag. Händer ingenting. Menmen. Kan vara skönt det med. Tror jag ska kolla på lite GG också. Har äntligen fått hem tredje säsongen. Jajaja. Hör av mig när jag har något roligare att komma med.

Dag 17 – Barndomsminne

Har massa. Men kommer inte på annat än ett just nu. Min första skoldag. Jag var helt själv, hade verkligen ingen att vara med. Alla andra sprang runt och lekte osv. Men jag bara gick runt helt forever alone. Så kommer Tomas, en lärare som vi hade på skolan då, fram till mig och frågar varför jag är själv osv. Jag svarar såklart att jag inte hade någon att vara med. Så säger han att han nyss pratade med en flicka som hade samma "problem" som mig. Så letar upp henne tillsammans med mig. Vi hittar henne vid dörren på baksidan, ungefär vid klätterställningen (för er som bryr er). Då är det Fanny som står där. Jag minns ungefär vilka kläder hon hade på sig. Så presenterar vi oss och sen börjar vi leka. Lite senare på dagen skulle vi bli indelade i paralellklasser. Jag kommer ihåg att jag satt bredvid Fanny och bara hoppades att vi skulle hamna i samma klass och det gjorde vi. Sen skulle vi bestämma platser. Jag och Fanny hade så sjukt svårt att bestämma vart vi skulle sitta. Alla andra bara satte sig, så var det bara jag och Fanny kvar. Två platser kvar. Och dom var bredvid varandra. Röda och fina stod dom precis bredvid varandra. Jag minns att det var typ som om allt annat blev svartvitt och bara dom där röda bänkarna bredvid varandra var i färg. (haha, sant) Som om det var menat att vi skulle vara tillsammans, sitta bredvid varandra. Det är vad jag minns tydligast av den dagen. Det som är så kul är att jag och Fanny fortfarande är så bra vänner. Men jag tror att det är, precis som med kärleken - Sin första kärlek/vän kommer man alltid att innerst inne älska.

Älskar dig.

Ser stjärnor i mörka fönster


x Öppet hus
x Släktträff, astaggad...
x Sover hos Isabelle
- Ingen uppdatering

Det är lätt att man glömmer allt det goda som finns


Gårkvällen var asbra! Jag hittade en klänning som är snygg. Jag hittade Lovisas klänning, Fannys skor och tidigare hittade jag även Fannys klänning. Lite kul, jag ville ha allt de sakerna själv, men nu är jag superdupernöjd! Jag är glad att dom har de andra sakerna och inte jag, för de satt så sjukligt bra på dom! Jag gick runt lite i klackarna hemma igår, gick ju hyffsat bra.. Men jag lär mig! Jim var bäst också! Bäst i sitt band, han liksom typ ägde alla de andra :D Skitkul att se, det är vad han gör, det är hans liv.

Dag 16 – Första kyssen


Ja... Vad ska jag säga..? Första strulet var äckligt, med någon främling jag inte visste vem det var... Galaxen. Tänker inte säga gamla goda tider, för goda är de inte. Men jag kan skratta nu efter, hur patetisk jag var.. Menmen. Lite osäker var jag ju då, eller ganska mycket...

Dag 15 – Mina drömmar

Jag har en del drömmar..
x Att segla världen runt, eller iallafall över atlanten.
x Att jag blir lycklig, precis som jag är just nu.
x Att min syster får världens bästa liv, bara för att det är hon verkligen värld!
x Att jag och min syster håller ihop när vi blir äldre, men det kommer vi att göra.

Några av dom. Har massa fler..

Dag 14 – Dåliga vanor och laster

Jag har nog en del dåliga vanor...
x Jag svär ganska mycket. Det blev bättre ett tag, men nu har det börjat komma tillbaka, inte bra.
x Jag har väldigt lätt att lita på folk. Det gör att jag berättar ganska mycket om mig själv som jag kanske inte vill att alla ska veta om mig.
Nu kommer jag inte på fler, men jag jag har massor av mer! Kanske skriver fler sen om jag kommer på några.

Fredag hela veckan !

Veckan har gått asfort! Trodde det var måndag igår... Skola idag, som alla andra dagar. Efter skolan - Stinsen med fanny, sollentuna med fanny, jims spelning med fanny - nice. Hihih, ska bli kul att se Jim. Han är fett duktig. Han spelar gitarr, de andra spelar trummor, gitarr bas och sång. Jag vet att trummisen heter Per, sen vet jag inge mer. Ganska kul fredag ändå måste jag säga. Så kanske dålig bloggning idag.

Här har vi ju pojken jag pratade om - Jim.

When you say nothing at all


Har varit vimsig hela dagen. Vet inte varför, men har bara farit hit och dit. Hade boksamtal, glömde helt bort vad boken handlade om. Hittade en låt med becca att sjunga tills på tisdag. White christmas, enbart för att den är lätt. När jag kom hem drog jag direkt iväg på ett oförberett öppet hus. Hade heelt glömt bort det! Men det var superbra. Nästa är på lördag. Ojojoj. Har uppdaterat dåligt idag, men jag har en stor sak som jag behöver ta itu med. Haha. Nejmen ojojoj, känslorna är lite väääl ute och cyklar just nu! Jajajaja. Vi hörs mer sen. Ska typ sova nu. Så sjukt trött och huvudet är verkligen någonannanstans...

RSS 2.0